Organizatorji Lampiončkov so razkrili prvi glasbeni skupini na največji študentski zabavi leta. Na oder prihaja tudi Siddharta.

Zacvetele so trobentice in zvončki, spet so na vrsti Lampiončki. Letos 14. maja in že v 39. izvedbi. Lampiončki veljajo za simbol mariborskih študentov, povezujejo številne generacije, letos se bo izvedla že 39. leto zapovrstjo, kar prireditev uvršča med dogodke z najdaljšo tradicijo v Sloveniji.

Celotno dogajanje, tako dnevno, kot večerno, se bo tudi tokrat odvijalo na travnati ploščadi v študentskem kampusu na Gosposvetski v Mariboru. Dnevni del se prične ob 13. uri, kjer bomo obiskovalci lahko koristili številne aktivnosti, od 18. ure naprej pa se dogodek prelevi v koncertno dogajanje, kjer tudi letos ne bo manjkalo zvenečih glasbenih imen.

Siddharta na Lampiončkih

Tako so že pred dnevi organizatorji razkrili, da na oder Lampiončkov prihaja legendarna hrvaška zasedba Leteći odred, danes pa so razkrili novo glasbeno poslastico. Na letošnjih Lampiončkih bo nastopila daleč najbolj priljubljena slovenska rock zasedba Siddharta.

Vstopnice so že v prodaji, prav posebne 'early birds' vstopnice po znižani ceni treh evrov je možno dobiti le do 14. aprila. V redni preprodaji bodo vstopnice stale pet evrov, na dan dogodka pa sedem.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice