Najlepše dalmatinske pesmi v izvedbi Klape Maslina in Klape Romansa iz Šibenika bodo to soboto v Moravskih Toplicah poskrbele za edinstven in nepozaben večer.

Ljubitelji dalmatinske glasbe vabljeni v soboto, 5. oktobra 2019, v šotor v Športnem parku Terme 3000 v Moravskih Toplicah, kjer boste lahko dalmatinskim ritmom prisluhnili od 19. ure zvečer, pa vse tja do 2. ure zjutraj. Na voljo bodo tudi ribje dobrote.

Klapa Maslina je ena najuspešnejših klap, ki že več desetletij osvaja glasbene odre. Njeni člani so bili člani ene najboljših klap vseh časov, klape Šibenik. V sodelovanju z najuspešnejšimi skladatelji, kot so Arsen Dedić, Krste Juras, Joško Banov, Andrej Baša, so poustvarili uspešnice »Maslina je neobrana«, »Dalmatinske oči plave«, »Ostala si ista«, »Da te mogu pismom zvati«, ki je največkrat izvajana klapska pesem. 

Klapa Maslina na nastopih v Sloveniji vedno zapoje tudi nekaj slovenskih skladb. Tako bo tudi v Moravskih Toplicah zagotovo slišati Avsenikovo »Slovenija od kod lepote tvoje« in Slakovo »V dolini tihi«.
 

Kako do vstopnic? 

Cena vstopnice v predprodaji je osem evrov, na dan koncerta deset evrov.

Prodajna mesta:

  • TIC Moravske Toplice (nahaja se zraven pošte v središču Moravskih Toplic na Kranjčevi ulici 3)
  • Preko spleta na Eventimu: http://bit.ly/prodaja-kart-dalmatinski-2019
  • Prodajna mesta Eventima: Petrol, OMV, Pošta Slovenije, Big Bang, Delo prodaja, Kompas, M Holidays, Trafika123 idr.

Vstopnico si lahko zagotovite tudi v nagradni igri, ki poteka na Facebook strani Mariborinfo.

Komentarji (0)

Log in or register to post comments

Starejše novice