Summer Fest je tridnevni glasbeni festival, na katerem bo nastopilo več kot 20 glasbenikov in glasbenih skupin.

Summer Fest Radlje je večdnevni glasbeni festival, ki se bo med med 11. in 13. avgustom odvijal ob Vodnem parku v Radljah ob Dravi. V treh dneh bodo obiskovalci lahko uživali v nastopih več kot 20 glasbenikov, potekal bo tudi bogat dnevni program, obiskovalci festivala pa bodo lahko brezplačno koristili kamp.

Petkov in sobotni večer bosta vrhunca festivala, seveda pa bo čez dan potekal pester spremljevalni program. Potekale bodo družabne in športne igre, obiskovalci pa bodo lahko izkoristili tudi prost vstop v Vodni park.

Pester izbor glasbe

Festival bo potekal na dveh odrih. Na glavnem odru bodo nastopila hrvaška skupina Parni Valjak, Jan Plestenjak, Magnifico, Big foot mama, ki bo nastopila oba večera – en večer skupaj z Nino Pušlar, Elvis Jackson, Cover Lover, Nipke in Blue town's radio. Nastopili bodo tudi »domačini« Brass Big bad Radlje, Milan Kamnik, Fart Animals in trenutno najbolj popularen duet BQL.

Elektronska oder

Tudi za ljubitelje elektronske glasbe bo poskrbljeno, saj bodo ob odru elektronske glasbe prisluhnili več kot 10 izvajalcem. Sugarstar iz Nemčije, Nima Gorji, Tim Urbanya, Kareem Da-Li, Tion, EK, Mint, Overheads, Keep distance, Shocker D in Dave Manali.

Foto: Facebook Summer Fest

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

Starejše novice