Društvo Hiša! že prve dni Festivala Lent obljublja bogat program.

Še dober dan nas loci do Festivala Lent, ki bo znova oživel mesto Maribor. Z Festivalom Lent pa se bo ponovno pričelo Živo mesto, katerega namen je obujanje skritih ulic, dvorišč, vogalov in ostalih kotičkov mesta. Glavni cilj Živega mesta pa je povezovanje prebivalcev in obiskovalcev.

Društvo Hiša! že prve dni festivala obljublja pester in zanimiv program, v sklopu katerega bo vsak našel nekaj zase.

Petkov program

Utrinki skupnega med 17.00 in 19.00
Likovna sekcija KUDa Pošta se bo predstavila s svojo ustvarjalnostjo in barvitostjo ter posebnimi skupinskimi slikami. Kreativnosti in elana tej likovni sekciji prav gotovo ne manjka, prav tako pa tudi ne manjka nadarjenosti. Pridružite se jim na Gosposki ulici in se skupaj z njimi podajte v čudovit svet likovne umetnosti.

Spoken word Maribor med 20.00 in 22.00 v Rajzerfiber biroju 
Odprt oder vabi pisatelje in bralce, pevce in ostale glasbenike, poete in pripovedovalce zgodb, komedijante, aktiviste, improvizatorje in poslušalce na Lentovsko edicijo Spoken Word Maribor. Oder bo odprt za kratke, amaterske nastope, kjer lahko vsak uporabi svoj glas in izrazi svoje misli.

Sobotni program

Utrinki skupnega med 17.00 in 19.00
V soboto bo, z razliko od petka, dogodek potekal na Ulici Kneza Koclja.

Razgovor za delovno mesto: Novinar ob 19.00
Koliko prošenj in t.i. “kreativnih življenjepisov” za delovno mesto ste poslali do sedaj? Vas je delodajalec na razgovoru za delovno mesto z vprašanji ali vedenjem kdaj spravil v neugoden položaj? Se vam zdi, da ne znate narediti dobrega vtisa na delodajalca? Dogodek bo potekal na Ulici Kneza Koclja.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice