Tradicionalni festival Letni oder Ruše se bo tudi letos dogajal na edinstvenem prizorišču kamnitega amfiteatra, v objemu mogočnih smrek Pohorja. Med 18. in 27. avgustom.

Festival je letos postal polnoleten. Polnoletnost pa od organizatorjev, CEZAM - Javni zavod Centra za mlade Ruše, zahteva zrelost in odgovornost. Zato so se tem duhu lotili tudi organizacije 18. Letnega odra Ruše. Zrelo in odgovorno.

Osrednje dogajanje v amfiteatru

Osrednje dogajanje bo tudi letos na odru v kamnitem amfiteatru, kjer bo festival gostili glasbenike, igralce in stand up komike. Začeli bodo 18. avgusta s top rapperji iz regije, nadaljevali romantično u Urošom Peričem, nasmejali s komedijama Maratonci tečejo zadnji krog in premiero Reporterja Milana. Gledališko bomo dodali še muzikal Vesna in zaključili rokersko z Bajago i instruktori. Spremljevalni program med drugim prinaša tudi kulinarični Pun pisker v centru Ruš. 

Early bird nakup vstopnic

Da bi ogled glasbenih, gledaliških in stand up nastopov omogočili čim več obiskovalcem, si se organizatorji odločili ponuditi zgoden nakup vstopnic do konca meseca julija, tudi do 50 odstotkov ceneje. Tako imenovane Early Bird vstopnice so na voljo v omejenih količinah na spletni strani www.letnioder.si, ter do 20. julija na prodajnih mestih Eventima. Po tem datumu pa tudi na recepciji Športnega parka Ruše in na info točki Europarka.

Program in Early Bird vstopnice

PETEK, 18. 8. 2017
URBANE LEGENDE: Edo Maajka, Bad Copy, N'toko , Icotovi zobi
• EARLY BIRD: Vstopnice: 7€ -46% popust / Redna cena 13€
SOBOTA, 19. 8. 2017
UROŠ PERIČ - osvežujoč romantičen večer na prekrasnem naravnem prizorišču.
• EARLY BIRD vstopnice: 10€ - 33% popust / Redna cena 17€
PONEDELJEK, 21. 8. 2017
NOV MUZIKAL VESNA - Producenti izjemno uspešnega muzikala Cvetje v jeseni predstavljajo novo mojstrovino tokrat premierno na prekrasnem naravnem prizorišču.
• EARLY BIRD vstopnice: 25€ -15% popust / Redna cena 30€
SREDA, 23. 8. 2017
MARATONCI TEČEJO ČASTNI KROG - Komedija: Šentjakobsko gledališče Ljubljana
• EARLY BIRD vstopnice: 5€ - 50% / Redna cena 10€
PETEK, 25. 8. 2017
REPORTER MILAN - Na Letnem odru Ruše pripravljajo edini naravni porod na katerem lahko prisostvujete tudi v umazanih gatah in sicer – PREMIERO NOVE PREDSTAVE!
• EARLY BIRD vstopnice: 10€ - 35% popust / Redna cena 17€
SOBOTA, 26. 8. 2017
Bajaga & Instruktori – Legendarni gospod Momćilo Bajagić in predskupina v magičnem ambientu Pohorskega gozda
• EARLY BIRD vstopnice: 15€ - 35% popust / Redna cena 23€

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice