To soboto v Rožmarin prihaja legendarna domača zasedba Lačni Franz z Zoranom Predinom na čelu. Mariborinfo podarja 2x2 vstopnici za koncert.

V Vinoteko Rožmarin prihaja legendarna domača zasedba Lačni Franz! Z Zoranom Predinom na čelu bo pomlajen, a še vedno brezkompromisen band, zbrane popeljal skozi svojo 40-letno glasbeno ustvarjanje.

V kleti Rožmarina se bo tako prepevalo ob večnih hitih kot so Praslovan, Čakaj me, Naj ti poljub nariše ustnice, Ne mi dihat za ovratnik, Na svoji strani, Zarjavele trobente, Zadnja večerja in Zdravljica. Koncert se to soboto, 16. marca, prične ob 22. uri.

Vstopnice za skupino z Zoranom Predinom so že v predprodaji za 15 evrov, na dan koncerta pa boste zanjo odšteli 17 evrov.  Vstopnice so na voljo v Rožmarinu in na vseh prodajnih mestih Eventim. A s pomočjo Mariborinfo in nekaj sreče se lahko na koncert odpravite povsem brezplačno, zraven pa peljete še svojega prijatelja ali prijateljico.

Mariborinfo namreč v nagradni igri podarja dvakrat po dve vstopnici za sobotni koncert zasedbe Lačni Franz v Vinoteki Rožmarin. Vse, kar morate storiti, je pod objavo na naši Facebook strani označiti prijatelja ali prijateljico, ki bi ga/jo vzeli s sabo na koncert.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice