ŠOUM z natečajem že vrsto let pomaga še neuveljavljenim študentskim glasbenim skupinam, da pokažejo svoj potencial. Tudi letos lahko zagrabite priložnost. Prijavite se na natečaj!

Študentska organizacija Univerze v Mariboru je izdala nov razpis za izbor najboljše študentske/dijaške glasbene rock skupine »ŠOUROCK '17«. Razpis je objavljen na tej spletni strani, rok za prijavo pa je 6. marec 2017. ŠOUM tako že vrsto let pomaga mladim glasbenikom na njihovi glasbeni poti in jih hkrati nagradi za ustvarjalnost. Zmagovalna zasedba bo prejela nagrado v vrednosti 1000 evrov. Ambasador letošnjega natečaja je Hamo, član zasedbe Hamo & Tribute 2 love.

ŠOUROCK kot odskočna deska?

Glasbene skupine, ki bodo izbrane na podlagi demo posnetka in opisa, se bodo na odru Študentskega kulturno prireditvenega centra ŠTUK pomerile na treh predizborih. Zmagovalna skupina vsakega predizbora se bo uvrstila v veliki finale, ki bo 9. maja 2017. Tudi v letošnji izvedbi, bodo četrtega finalista na predizborih izglasovali obiskovalci.

Ne le denar, zmagovalna skupina bo dobila vsaj osem zagotovljenih nastopov!

ŠOUM bo zmagovalni skupini natečaja, ki jo bo izbrala strokovna žirija, podelil nagrado v višini 1000 evrov, z namenom snemanje singla ali videospota, nakupa glasbene opreme ali promocijske podpore v letu 2017. Prav tako pa so zmagovalcem zagotovljeni naslednji nastopi: Lampiončki 2017, Festival Lent (Mladinin oder), studio Glas podzemlja ter še najmanj pet klubskih koncertov v letu 2017.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice