Že četrto leto zapored bo Klub mariborskih študentov Festival Lent obogatil za prizorišče več – KMŠ oder se bo, kot že tradicionalno, tudi tokrat nahajal na Dravski ulici.

Tako bo vsak večer od 21. do 23. ure, v času Festivala Lent, med 21, in 29. junijem, vse do vrha Starega mostu odmevala akustična glasba mladih izvajalcev, ki si svojo pot na glasbeno sceno šele utirajo. Med prepoznavnejšimi imeni pa bosta tokrat nastopila Emkej in Clemens.

KMŠ oder poteka že od leta 2016 in ponuja priložnost mladim glasbenikom, glasbenim skupinam ter akustikom, da delijo svojo glasbo, poslušalcem polepšajo poletne večere in postanejo del zgodovine Festivala Lent.

V treh letih izvajanja KMŠ odra so gostili več kot 50 mladih glasbenikov in glasbenih skupin, ki so na Dravski ulici pustili del svoje glasbe in so navdih mnogim prihajajočim zvezdam glasbene scene. Na odru so gostili tudi že uveljavljene glasbenike, kot so Bilbi, Adi Smolar, Gal Gjurin in Žan Serčič.

Letos bo nastopilo skupaj kar 20 izvajalcev: Impulse, Blasius, Anomalo, The Takeover, Karyn, Shuga Coat, Simon Zimič in Patrik Verdnik, Haloban, »Ja, ne«, Skalama, Veronika Kašman, Eva stres in Rok Podlesnik, Samantha Maya, Emkej, Hana Glavač, Saška Matajič in Clemens.

»Veselimo se, da bomo lahko ponovno gostili mlade glasbenike, ki bodo polepšali vaše večere s svojo čudovito glasbo, neverjetno energijo in iskrenostjo. Kakor leta poprej vas tudi letos pričakujemo pod zvezdnim nebom na Dravski ulici, kjer vam bomo ponudili pester in zanimiv program, ki vam bo ostal v spominu do prihodnjega snidenja v objemu lučk,« sporočajo s Kluba mariborskih študentov.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice