Festival Lent ne popušča! Vsak dan so na programu odlični koncerti. Danes na Rotovškem trgu Big Foot Mama, na JazzLentu pa Prismojeni profesorji bluesa.

Tako, kot vztrajajo peklenske vročine, vztraja peklensko dober Festival Lent! Program iz dneva v dan osrečuje Mariborčane in druge obiskovalce.

Festival Lent je še enkrat dokazal, da smo Mariborčani pravi kulturoholiki.

Za najmlajše je tudi danes pestro dogajanje v Art kampu. Vsak dan se lahko od 9.00 pridružite ustvarjalnim delavnicam, predstavitvam ustanov, posameznikov in umetnikov ali se sprostite ob športni ter igralni aktivnosti.

Park vsak dan gosti umetnike, ki se predstavijo ob 10.30 in 17.00. Zvečer pa vas na odru Triglav čakajo glasbene poslastice.

V Vodnem stolpu je na ogled razstava Đorđe Balašević in Festival Lent, razne razstave lahko ujamete tudi v GT22. 

Ponovno je v mestu Pozor! Muzika na cesti!, ki večkrat na dan gosti imenitne glasbenike. Dvorana Union je letos Salon glasbenih umetnikov. Vetrinjski dvor pa je oder stand up komikov.

JazzLent danes gosti legendarne Prismojene profesorje bluesa, ki pravijo da je biti »prismojen« končno kompliment! Na Jurčkovem odru najglasnejši Prlek med kantavtorji Tadej Vesenjak.

Na Večerov odru na Rotovškem trgu se bo predstavil Šourock zagovalec – Strawberry Blondies, sledi koncert Big Foot Mama. 

Celoten program Festivala Lent na tej povezavi.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice