Vir: Festival Lent
Tukaj je ponedeljek in Festival Lent obljublja številne zanimive dogodke. Že veste, česa se boste udeležili?

Tudi danes bo med 9.00 in 13.00 ter 16.00 in 20.00 v Mestnem parku Maribor zeleni festival Art kamp.

V dopoldanskem času si lahko na odru Triglav ogledate otroško plesno predstavo Poletje v laseh, v kateri bodo plesalci Plesne izbe odplesali izbor koreografij različnih plesnih stilov in tehnik.

Ob 14.00 pa vabljeni na Lent plažo, kjer bo predstavitev potapljanja, ob 17. uri pa v ŠRC Ra-ta-ta na računalniško vodeno lasersko igro Lasermaxx.

Na odru Triglav se bo ob 17.00 odvila tudi plesno gledališka predstava Povodni mož Ambrož, v Vetrinjskem dvoru pa bo ob 18.30 gledališka predstava Palčica.

Na odrih veliko glasbenih skupin, poskrbljeno tudi za cirkuške točke

Ob 18.00 bo na Grajskem trgu za dobro vzdušje poskrbel štajerski country, folk in blues kvartet B-kompleks, na Glavnem trgu pa bo ob 18.30 koncert Natalija Tumpej trio.

Medtem ko lahko v dvorani Union ob 19.30 obiščete koncert harfista Brina Bernatovića.

V večernih urah se lahko tudi danes sprostite ob Hiši Stare Trte na Vinskem LENTanju

Ob 20.15 lahko obiščete Glavni trg, kjer bo nogometno-cirkuška predstava The Football Show, ki jo pripravlja argentinski fuzbalerski mojster Mencho Sosa. Že ob 21.00 pa bo tam tudi Maromas, akrobatska predstava argentinke Cronopie Contorsiones.

Zvečer na odru tudi Marcos Tavares in bankster John Denhof

Tudi zvečer se obetajo številni glasbeni in družabni dogodki. Na Jurčkovem - Večerovem odru bo ob 20.00 koncert Groovocado, ob 20.30 pa bo v Sodnem stolpu koncert Imer Ttaja Brizani in Amala: Flamenco Project.

Ob 21.00 bo v Vetrinjskem dvoru Dobrodelni stand up roast Autsajderji, na katerem bodo nastopili Bor Grainer, Filip Flisar, John Denhof, Marcos Tavares in 6pack Čukur. Dogodek je zaradi velikega zanimanja že razprodan.

Na Glavnem trgu pa si lahko ob 21.45 brezplačno ogledate ulično-gledališki spektakel letošnjega festivala Quadro, kjer se bo pred očmi gledalcev oder dvignil in prevesil v zid, na njem pa bodo plesali štirje akrobati.

Ob koncu večera bodo na odru Nove KMB ob 22.00 nastopili P'Jays,  trenutno daleč najbolj zanimiva skupina na slovenskih tleh in pri tem nikakor ni mišljen samo jazz.

Za njimi pa bo ob 23.30 še nastop mednarodne zasedbe Fridas jazz quartet, ki že leto in pol aktivno sodeluje na slovenski in avstrijski jazz sceni. 

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Surfeiter (nepreverjen)

Si predstavljate kogarkoli iz bivših direktorjev NoveKBM na mestu Johna Denhofa ... pa ta bi letel brez kril in brez RBulla ... glavno, da govori angleško, pa magari mastrubira na odru in po prvi vrsti šprica ...

Starejše novice