Veselimo se že četrtega dne Festivala Lent. Ta se je letos vrnil v tradicionalni obliki – z začetkom v juniju. Letošnji festival je edinstven, saj ga je spremljalo že dogajanje pred Lentom, čaka pa nas tudi program po Lentu!

Pester program kulture se danes začenja v Mestnem parku, kjer gostuje Art Kamp. Na odru Triglav si lahko ob 17.00 ogledate plesno predstavo Rdeče zlato Istanbula, sledi koncert Amy Winehouse Tribute by June.

Na Večerovem odru danes Rudi Bučar in Banda. Rudi Bučar je istrski trubadur in večkratni zmagovalec festivalov. Vsestranski glasbenik nas bo s svojo Bando popeljal v folk vode. Rotovški trg ob 21.30.

Prvič na Festivalu Lent danes tudi Jazz Podij. Prizorišče bo otvorila skupina Blues Experience.

Skupino sestavljajo slovenski jazz in blues glasbeniki različnih generacij. Koncert se začne ob 22.00 na Minoritih – Oder Nove KBM.

Ob 20.30 na Jurčkov oder pri Vodnem stolpu prihaja skupina The Cock Tails, v Sodni stolp pa Ibrica Jusić: Pjesme sa dubrovačkih skalina. 

Če se želite nasmejati, se ob 21.00 odpravite na stand up v Vetrinjski dvor. Na Glavnem in Grajskem trgu ter ob fontani na Lentu pa potekajo spremljevalne prireditve.

Celoten program Festivala Lent na tej povezavi.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice