V Mestnem parku se je včeraj odvil še zadnji popoldan letošnjega velikega Art kampa, a to ne pomeni, da se zeleni festival ustvarjalnosti za družine in otroke vseh starosti poslavlja.

V devetih dneh Festivala Lent je v delavnicah in predstavitvah Art kampa sodelovalo več kot 500 mentorjev, sodelavcev in prostovoljcev.

A čeprav se Festival Lent poslavlja, poletje v parku traja še vse do 2. septembra. Vikend programi Poletnega Art kampa vabijo na butično druženje ob sobotah in nedeljah, med tednom pa Čitalnica v parku, na promenadi nad prvimi stopnicami.

Rdeča nit festivala Art kamp, ki je lani praznoval 10. obletnico, je tokrat etnologija in izročilo naših prednikov. 

Svet je pisan planet ​je preplet predstavitev drugih kultur, od blizu in daleč, ki domujejo v paviljonu pri prvem ribniku (Foto: Jan Rozman).
Likovne umetnosti, umetnost oblikovanja, grajenja, raziskovanja in iskanja – Umetnost zori (Foto: Jan Rozman).
Gibki, prožni, vsega zmožni ​vabijo na pokušino različnih športov, rekreacijo, spretnostne poligone in zabavna tekmovanja (Foto: Jan Rozman).

Festival ustvarjalnosti za družine in otroke vseh starosti

Za zeleno dnevno sobo Festivala Lent, ki se razprostira po mariborskem Mestnem parku, je značilno prijetno in sproščeno ustvarjalno vzdušje - poskrbljeno je tako za kulturne dogodke kot tudi za prikaz in učenje pozabljenih ročnih spretnosti, zbujanje ter ohranjanje ustvarjalnosti mladih vseh starosti.

Foto: Jan Rozman

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
perez8

Prišel sem v Slovenijo, da bi vam pomagal pri denarju

Nudimo posojiiilo zaposlenim, nezaposlenim, upokojencem in študentom. Ugodne obrestne mere in odplacevanje po meri ter dogovoru. Kontaktirajte : [email protected]
WhatsApp: +33789770894

Starejše novice