Na koncertni turneji ob 20-letnici so se Elvis Jacksoni ustavili tudi na Festivalu Lent! V sklopu posebne izvedbe »pol elektrika & pol akustika« v družbi brass sekcije smo slišali nove in stare hite.

Elvis Jackson praznujejo 20 let. Minulo nedeljo v zalivu pri Vodnem stolpu na plavajočem odru Festivala Lent. Ajdovski punk rockerji veljajo za eno najuspešnejših domačih zasedb, ki si je svojo slavo prislužila tudi na mnogih koncertnih prizoriščih po vsej Evropi. 

V dvajsetih letih so nastopili skupaj z zasedbami kot so Faith No More, Sepultura, Anthrax, Fishbone, The Offspring, Asian Dub Foundation in številnimi drugimi. Od prvega dne bogate kariere veljajo za bend, ki slovi po nepozabnih, s pozitivno energijo nabitih nastopih. In to so dokazali tudi na Lentu.

Novi in stari hiti slišani v sklopu posebne izvedbe »pol elektrika & pol akustika« v družbi brass sekcije so navdušili številno občinstvo. Vse najboljše Elvis Jackson!

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
tt (nepreverjen)

Preglasno... Zganjate teror hrupa daleč naokoli. Obiskovalci morajo plačati, da LAHKO gledajo in poslušajo, kdo bo pa plačal vsem ostalim, ker MORAJO poslušati, čeprav nočejo? Močno dvomim, da sploh koga od organizatorjev prešine, kako to vpliva na okolico... pa ne govorim o bližnji okolici, ampak vsaj 2 km zračne linije stran.

Starejše novice