Klub Oven je v sklopu Artkampa na promenadi Mestnega parka predstavil udobna in okolju prijazna električna prevozna sredstva.

Včeraj je ob 18. uri na začetku promenade Mestnega parka v okviru Artkampa potekal dogodek Modro & udobno, ki ga je organiziral Klub Oven. Klub oven je energetsko-kulturno-izobraževalni projekt, ki vas vsak mesec povabi na svež in zanimiv dogodek, povezan z obnovljivimi viri energije, e-mobilnostjo, zdravim življenjem, zelenimi delovnimi mesti, varstvom okolja, eko turizmom, recikliranjem in podobno.

Podjetje Oven Elektro Maribor je sicer na Lentu, pred lokalom Mačka, poskrbelo za prvo bike sharing postajo, na kateri si lahko izposodite izključno električna kolesa. Konec maja pa je podjetje odprlo še eno bike sharing točko z električnimi kolesi, ob tem pa so uporabi predali tudi mikro sončno elektrarno, s katero polnijo tamkajšnja kolesa.

Včeraj pa so lahko obiskovalci na promenadi električna prevozna sredstva tudi preizkusili in se brezplačno zapeljali po mestnem parku z električnimi rolkami in e-kolesi.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice