Vir: Facebook Festival Lent
Tretji dan dogajanja na Lentu je obarvan z jazzom.

Danes dopoldan si lahko v okviru 30. Festivala Lent na odru Triglav v Mestnem parku ogledate plesno predstavo Zgodbe, ki jih piše ples

Ob 17.00 pa bo tam tudi Poletni jazz koncert, ki ga pripravlja oddelek za jazz na Konservatoriju za glasbo in balet Maribor.

Na Grajskem trgu bo ob 18.00 nastopil povsem nov jazz trio pod imenom B.A.D.

Ob 18.30 pa bo tudi na Glavnem trgu nastopil trio, in sicer Sweet Tooths Trio, ki se poigrava z blues, jazz ter fusion skladbami znanih kitaristov in basistov.

Tudi danes bodo čez dan potekale številne aktivnosti spremljevalnega programa, zvečer se lahko med 19. uro in polnočjo pred Hišo Stare Trte družite ob kozarcu štajerskega vina.

Danes na odru tudi Adi Smolar in Leteči potepuhi

Zvečer ob 19.30 bo v Dvorani Union nastop Godalnega kvarteta Prima, ob isti uri pa bodo na odru Triglav nastopile Urška Supej, Maša But, Sara Ester Gredelj in Anja Hrastovšek.

Skupaj predstavljajo 3:rmin prvenec 'a well-paved road', zgodbo o različnih življenjskih poteh.

Ob 20.00 bodo pri Vodnem stolpu nastopili Adi Smolar in Leteči potepuhi. Ob 20.30 pa bo v Sodnem stolpu potekal dogodek Jazz podij: Teo Collori in Momento Cigano.

Zvečer si lahko v Vetrinjskem dvoru privoščite tudi Stand up Angleški večer ali pa si v Minoriti na odru Nove KBM ogledate komedijo z naslovom Čudež, kjer bodo v turbulentni komediji uspešnega avstrijskega dramatika Daniela Glattauerja nastopili Tina Gorenjak, Primož Vrhovec in Jaša Jamnik.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice