Organizatorji Mladininega odra za ta vikend obljubljajo kakovostno elektronsko in bendovsko glasbo.

Z začetkom Festivala Lent se bo danes ob 23. uri začel tudi Mladinin oder v Jazz Klubu Satchmo. Organizatorji so za prvi vikend pripravili pester program, ki vključuje kakovostno elektronsko ter bendovsko glasbo.

Na Mladininem odru lahko zvečer pričakujete tri udarne duete elektronske glasbe, saj bodo ob 23. uri predstavil mariborski elektronsko-glasbeni projekt združen v BLVKLIST in Klaunz, ter dvojec BeatMyth, ki ga sestavljata N'toko in Plankton. V soboto, 24. junija, pa boste lahko uživali ob treh odličnih bendih – Dubzillo, Killo Killo bando in 3D Prasce, ki združujejo različne glasbene stile, kot so dub, reggae, ska, alternativni rock, psihedelija, jazz in funk.

Pester vikend se bo zaključil v nedeljo, ko bo Mladinin oder gostil hrvaškega izvajalca Mikija Solusa in devetčlanski elektro-akustični ansambel Generator, ki prihaja iz Novega mesta.

V ponedeljek, 26. junija, se bo predstavil eden najbolj vročih slovenskih elektronskih underground kolektivov Sezam z DJ-ji: Softskinsonom, Krilcem, Dachom in Levanaelom. za njihovo nasprotje pa bo poskrbel madžarski downtempo bend Belau.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice