Slika je simbolična (foto: Jure Banfi)
Art kamp je festival ustvarjanja in radovednosti, ki z izvirnimi prireditvami in delavnicami privablja male in velike v zeleni objem Mestnega parka. Ta se bo sedaj v Mestnem parku nadaljeval tudi po zaključku Festivala Lent.

Program Art kampa se nadaljuje tudi po zaključku Festivala Lent z butičnimi vikend programi Poletnega Art kampa.

Med 9. julijem in 4. septembrom 2022, ob sobotah in nedeljah med 9. in 20. uro, tako vabijo vse in vsakršne družine k paviljonu v Mestnem parku Maribor.

Med drugim bo dalje živel tudi Oder Triglav, na katerem bodo gostili glasbene zasedbe, predstave za otroke, pravljice in plesne delavnice. 

Prav tako v sodelovanju z Zavodom MARS Maribor pripravljajo posamične sklope delavnic, usmerjene v rabo naravnih materialov ter reciklažne delavnice, s katerimi želi izpostaviti pomen ponovne uporabe odsluženih materialov. 

»S prikazi mojstrstev se nam pridružujejo rokodelci in rokodelke. Za zvedave so na voljo intermedijske delavnice mreže konS – platforme za sodobno raziskovalno umetnost, ki deluje pod okriljem MKC Maribor. Športne, gibalne in igralne aktivnosti organizira ŠD Junak. Na Ciproševi stojnici si lahko izberemo knjigo za poletno branje,« še napovedujejo organizatorji.

Celoten program

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice