Katere so najboljše picerije v Mariboru?

Pica – jed, ki se je nikoli ne naveličamo in se vedno prileže. V Mariboru se nahaja ogromno restavracij in picerij, nekatere obiščemo večkrat, nekatere pa nikoli. Za naslednjih deset picerij ste prav gotovo že slišali. Se strinjate, da so med top 10 ponudbo v Mariboru?

Ancora, Jurčičeva

Ocena na Onmuvo: 4.8 ★

Malokdo v Mariboru še ni slišal ali se sprehodil mimo picerije, puba in restavracije Ancora. Ta je popolna izbira, ko ti zadiši italijanska kuhinja, morska hrana, odlična pica ali pa samo sladica in kavica.  

Al Capone, Europark

Ocena na Onmuvo: 4.2 ★

Priljubljena restavracija za dobro kosilo v Europarku nudi vse od špagetov, rižot, solatnih krožnikov in odličnih pic. Njihov slogan se glasi: »Kot bi kuhala mama«.

Alf, Koroška cesta

Ocena na Onmuvo: 4.75 ★

Okrepčevalnica in pivnica Alf se nahaja v 200 let starem ambientu na Lentu. Priljubljena restavracija poleg bogate ponudbe pic nudi tudi rižote, testenine, lepinje in morsko hrano.

Cantante Cafe,Tabor

Ocena na Onmuvo: 4.8 ★

Cantante Cafe bi zagotovo opisali kot restavracijo z bolj eksotično hrano – sami pravijo, da so pridih Kube v Mariboru. Poleg odličnih tortilj, juhic in solatnih krožnikov najdete tako navadne kot bolj eksotične pice.

Roma, Kardeljeva

Ocena na Onmuvo: 3.9 ★

Še ena v vrsti italijanskih restavracij v Mariboru z odličnimi rižotami, kaneloni, lazanjami in seveda – picami. Roma je prava postanka za vsakega ljubitelja italijanske kuhinje.

Pobreški hram, Osojnikova

Ocena na Onmuvo: 5 ★

Pobreški hram ima dolgo tradicijo, čeprav je leta 2014 obrnil nov list in začel z novim imenom. V prijetnem domačem ambientu boste lahko naročili vse od jedi z žara, lignjem, jedi na žlico in različne pice.

Toscana, Ruska

Ocena na Onmuvo: 4.65 ★

V restavraciji in piceriji Toscana so ujeli gurmanski duh ene izmed dvajsetih dežel, ki sestavljajo Italijo. Nudijo vam vse od predjedi, zrezkov, jedi iz krušne peči ter originalne, hrustljave italijanske pice.

Astoria City Cousine, Grajski trg

Ocena na Onmuvo: 5 ★

Prenovljena restavracija Astoria se nahaja v strogem centru mesta Maribor – bolj poznanem kot EZLek. Nudijo samopostrežne malice in kosila ter odlične testenine, solate in bogat nabor pic.

Sidro, K Čolnarni

Ocena na Onmuvo: 5 ★

Sidro spada med najbolj znane picerije v Mariboru. Zraven velikega nabora pic vam ponujajo tudi testenine, solate in sladice. Nahaja se v mirnem okolju dravskega obrežja.

Hitri Gonzales, Žolgarjeva

Hitro Gonzales je med mariborčani zagotovo poznan po sloganu »najhitrejša dostava«. Restavracija vam nudi vse od čevapčičev, testenin in solat do pic z unikatnimi imeni.

Preverite še ostale picerije v Mariboru in okolici.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice