V letu 2022 je podjetje Avtohiša Meško d. o. o. v Murski Soboti na Kroški ulici 58 prevzelo kleparsko-ličarsko delavnico in jo z željo po ohranitvi tradicije imenovalo za svojo poslovno enoto Agroservis.

Zakaj radi pravimo, da ohranjamo tradicijo? Predvsem iz tega vidika, da se prostori kleparsko-ličarskega centra nahajajo na isti lokaciji in v istih prostorih, prav tako pa nas spremlja enak kader zaposlenih, kar se nam zdi posebej pomembno, saj smo tako ohranili avtentičnost in harmonijo delavnice, kot smo jo poznali. 

Kleparsko-ličarska delavnica nam omogoča, da svojim strankam nudimo storitve za vse znamke vozil.

Ker so tako za nas kot za naše stranke ključnega pomena dostopnost, zanesljivost in kvaliteta, vam nudimo storitve, ki vam, kar se da poenostavijo proces popravila vašega vozila. 

Cenitev škod brez obiska zavarovalnice

V primeru kakršnekoli nesreče ali nezgode, vam opravimo cenitev in prijavo škode na vašem vozilu brez, da bi vam bilo potrebno obiskati vašo zavarovalnico.

Tako prihranimo vaš čas, vaše vozilo pa bo popravljeno v čim krajšem možnem času. Ker se zavedamo, da je v današnjih časih mobilnost nujno potrebna, vam za čas popravila omogočimo tudi nadomestno vozilo.

Sodelujemo z veliko večino zavarovalnic v Sloveniji.

Poskrbimo za strokovni pregled in popravilo poškodovanega vozila z originalnimi nadomestnimi deli z garancijo in v skladu z strogimi kakovostnimi in ekološkimi standardi ter po navodilih proizvajalca.

Kakšna je naša ponudba?

Popravimo in saniramo kakršnekoli poškodbe na vašem vozilu. Med najpogostejše poškodbe, s katerimi se srečujemo skoraj na vsakodnevni ravni, so predvsem poškodbe, ki so posledica poškodb na parkiriščih, povoženje divjadi in posledice nesreč ali naletov.

Velikokrat se ob vožnji poškodujejo svetlobna telesa, vozilo pa lahko poškoduje tudi toča. 

Med izjemno pomembne sanacije in popravila spada tudi popravilo ali menjava vetrobranskega stekla. Morebitne razpoke so lahko izjemno nevarne, za voznika pa tudi moteče.  

Pri nas lahko opravite menjavo vetrobranskega stekla, ki jo naši strokovnjaki naredijo v kratkem času, za ta čas pa lahko dobite tudi nadomestno vozilo. 

Naj vaše vozilo vedno izgleda kot novo

Lak in barva na vašem vozilu v prvi vrsti varujeta karoserijo avtomobila pred različnimi zunanjimi vremenskimi vplivi.

Velikokrat se zgodi, da se zaradi različnih vzrokov kot so kamenje, pesek, različni udarci zaradi nepazljivosti na parkirišču, praske in podobno, lak in barva vozila poškodujeta. 

Zakaj je pametno takšne poškodbe čimprej sanirati? Poškodbe največkrat odkrijejo nezaščiteno kovino, karoserija nato začne rjaveti, kar pomeni, da se trdota kovine zmanjšuje.

Barva se lahko začne luščiti, nastanejo pa lahko tudi luknjice. Če avto perete z visokotlačnim čistilcem, vam lahko ta barvo še bolj odlušči.

Ekološko prijazna lakirnica

Zdravo okolje je ključnega pomena za čim bolj zeleno prihodnost. Ker je tudi naše podjetje ekološko ozaveščeno, sledimo pomembnim standardom na tem področju in uporabljamo barve na vodni osnovi. 

Kako do nas?

Najdete nas na Kroški ulici 58 v Murski Soboti. Kleparsko-ličarska delavnica je za vas na voljo vsak delovnik med 7.00 in 15.00

Lahko nas pokličete na telefon 02 530 03 61 ali pa mobilno številko 031 682 590, na kateri sta dosegljiva Andreja Kerčmar in Vili Žekš. Lahko nam napišete tudi e-poštno sporočilo na naslov [email protected]

Komentarji (0)

Starejše novice