V iskalno akcijo je vključena policija, Prostovoljno gasilsko društvo Desenci, Prostovoljno gasilsko društvo Destrnik in Lovska družina Destrnik. Simone pa še ni domov.

Območje Ptuja pretresa že več dni dolgo iskanje izginule Simone Meglič. Po poročanju Radia Ptuj je bila pogrešana nazadnje videna na Ptuju, oblečena pa je bila v rdečo bundo

Prvi dan iskalne akcije je bil v soboto, ko so jo iskali člani Prostovoljnega gasilskega društva Desenci, kjer so nekateri svojci tudi člani. V soboto so se iskanju pridružili še člani Prostovoljnega gasilskega društva Destrnik in lovci Lovske družine Destrnik. Iskanju so se pridružili tudi družinski člani in prijatelji pogrešane.

V nedeljo se je aktivirala tudi Civilna zaščita Destrnik, gasilci pa so bili še uradno pozvani na intervencijsko iskanje. 

Član Prostovoljnega gasilskega društva Desenci je povedal, da so Simono aktivno iskali cel konec tedna, preiskali pa so celotno območje občine domovanja ter dele okoliških občin. 

Za Simono ni zaenkrat še nobene konkretne sledi. 

Če imate kakršnekoli informacije ali Simono Meglič kje opazite, obiščite najbližjo policijsko postajo, pokličite na telefonsko številko 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice