Foto: Mediaspeed
Lahko se zgodi, da bodo v Pomurju lahko uživali v kulinaričnih specialitetah enega najbolj priznanih kuharjev v Sloveniji.

Bine Volčič, ki ga poznamo tudi kot enega izmed sodnikov v kuharskem šovu Masterchef, bo v prihodnosti, kot vse kaže, prestolnico Slovenije zamenjal za Prekmurje.

V Prekmurju se odlično počuti

Volčič Prekmurje dobro pozna, saj je bil pred leti chef v hotelu Livada v Moravskih Toplicah.

Konec meseca avgusta je Volčič, ki se je med drugim tudi poročil v Prekmurju, pripravil »kulinarični vikend z Binetom Volčičem«.

Ob tem je zapisal, da bodo udeleženci lahko z njim spoznavali »njegove« prekmurske kotičke, ob tem pa dodal, da bodo le tako lahko razumeli, zakaj se v teh koncih najbolje počuti.

Zato niti ne čudi, da je kuharski mojster že pred časom v Motovilcih kupil nepremičnino, kjer naj bi si po naših zanesljivih informacijah ustvaril nov dom, ob tem pa bi na tej isti lokaciji poskrbel tudi za kulinarični turizem.

Bo pokazal kakšnega od svojih trikov?

Na kakšen način in kaj naj bi bilo strankam na voljo, za zdaj še ni znano. Tudi zato smo se obrnili na glavnega akterja zgodbe, ki pa o svojem novem projektu za zdaj še ni želel govoriti, prav tako pa ni zanikal, da prihaja v Prekmurje.

Če gre soditi po zadnjem dogodku, ki ga je Volčič pripravil, bi znal bodočim strankam ponujati kulinarični oddih na več različnih načinov. Morda se bodo lahko tisti, ki se bodo mudili v teh krajih, naučili tudi kakšne njegove spretnosti.

View this post on Instagram

Na zdravje!!! Vinska kraljica Meta Frangež.

A post shared by Bine Volcic (@binevolcic) on

View this post on Instagram

Langa na speedu🤘

A post shared by Bine Volcic (@binevolcic) on

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Livion (nepreverjen)

Naj samo ostane doma,takega mi v našem kraju ne rabimo.

miha22 (nepreverjen)

Zakaj pa ne? Ker je uspešen? Ker ima denar? Ker je dobre volje? Naj jih še 20 pripelje zraven, da razbijejo to prekmursko depresijo in nevoščljivost vsega, kar pokuka iz povprečja!

In reply to by Livion (nepreverjen)

Starejše novice