FOTO: Planet Tuš Maribor, Facebook
Do nas je prispela informacija, da naj bi Planet Tuš v Mariboru zapiral svoja vrata, zato smo se odločili njeno resničnost preveriti.

Pojasnili so, da Planet Tuš Maribor nikakor ne spreminja svojega poslovanja, spreminja se le upravljavec objekta, kjer je Tuš zaradi načina financiranja objekta že vse od otvoritve le najemnik.

»V centru je Tuš s svojo strateško dejavnostjo trgovine in drogerije dolgoročni najemnik, kakor so tudi ostali najemniki, ki so v centru, npr. Cineplexx ..., kar se ne spreminja. Osredotočenost na strateško dejavnost trgovine je namreč glavna in najpomembnejša dejavnost Skupine Tuš,« pojasnjujejo pri slovenskem trgovcu.

Prostor bowlinga zapirajo in vračajo lastniku...

K temu dodajajo: »V skladu z veljavnim reprogramom z bankami in zastavljeno dolgoročno strategijo v Tušu že nekje časa optimiziramo poslovanje tudi s prenehanjem spremljajočih se za nas nestrateških dejavnosti.«

Tako bodo v družbi Engrotuš najemniške prostore, kjer so doslej opravljali dejavnosti bowlinga oziroma kegljišča, vrnili upravljanje zemljiškoknjižnemu lastniku objekta Planeta Tuš, saj se bodo v Mariboru fokusirali zgolj na trgovino in drogerijo.

»Na tej lokacijo bo novi upravljavec iskal nove najemnike oziroma druge vsebine

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
No, kako ... (nepreverjen)

ne razumem … ali naj ima "odprta" vrata?

Starejše novice