Nekateri odpirajo nove proizvodne obrate, drugi potrebujejo pomoč, medtem ko si tretji želijo kreativnih sodelavcev, ki bodo ob dobri kavi svobodno razvijali ideje.

Se prepoznate v kateri skupini? Tukaj je nekaj delovnih mest, ki ustrezajo navedenim pogojem ...

Osebni asistent?

Društvo študentov invalidov Slovenije išče asistenta, ki bi osebno spremljal invalidne osebe in jim pomagal pri prevozu in osebni negi. Zahtevana je zgolj srednja poklicna izobrazba in vozniški izpit kategorije B, delo pa bi trajalo tri mesece s skrajšanim delovnikom – 20 ur na teden. 

Prijava je mogoča do 10. oktobra.

Spretni pri razvijanju spletnih strani?

ZenLab je mlado podjetje, ustanovljeno leta 2012, z zaposlenimi, ki imajo dolgoletne izkušnje pri razvoju programske opreme. 

Iščejo dva razvijalca spletnih strani z izobrazbo smeri informatike ali računalništva in izkušnjami na projektnem delu. Ob tem zahtevajo še nekaj znanj, za to pa ponujajo zaposlitev v poslovni enoti v Mariboru s 6-mesečnim poskusnim obdobjem. 

»Dolgoročna zaposlitev, dela bo vedno dovolj. Ustvarjalno okolje, v katerem boste lahko svobodno razmišljali in razvijali nove ideje. Dobro delovno vzdušje in verjetno najboljša kava v okolici,« so še dodali k ponudbi.

Slaščičarsko nadarjeni?

Družinsko podjetje oziroma keksarna Delakorda ima že več kot 25-letno tradicijo v pekarstvu, zlasti v peki keksov ter drugih sladkih in slanih prigrizkov. 

»Zaradi nenehne rasti povpraševanja po naših izdelkih, odpiramo nov proizvodni obrat v Mariboru. Iščemo ambiciozne sodelavce, s katerimi bomo ustvarjali nove okuse in tako našim kupcem polepšali vsakdan.«

Slaščičarju, ki ima vsaj tri leta izkušenj ter opravljeno vsaj srednjo poklicno izobrazbo živilske usmeritve, nudijo dolgoročno zaposlitev v prijetnem kolektivu. 

Bi upravljali bencinski servis?

V Mariboru na Teznem išče MOL partnerja upravljavca bencinskega servisa, ki ga bo upravljal kot samostojna pravna oseba ter bo imel izkušnje in finančne vire za vstop v projekt.

Na podlagi vloženega prijavnega obrazca in Izjave o varovanju zaupnih podatkov lahko razpisno dokumentacijo prevzamete do 14. avgusta.

Magna išče računovodjo …

V podjetju Magna Steyr v Hočah iščejo strokovnega sodelavca v računovodstvu, ki bi evidentiral poslovne dogodke, sodeloval v računovodskih procesih, procesu nabave in plačilnega prometa, pripravi računovodskih izkazov in obračunov …

Zahtevana je zaključena visokošolska ali univerzitetna izobrazba, pri čemer imajo prednost kandidati z zaključeno izobrazbo ekonomske smeri ter aktivnim znanjem angleščine in nemščine. Zaželene so tudi izkušnje s področja računovodstva in poznavanje programa SAP.

Življenjepis v slovenskem jeziku naj zainteresirani kandidati pošljejo do 31. oktobra.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice