FOTO: Gradtur.si
Najemna pogodba za hotela Bolfenk in Videc naj bi bila v zaključni fazi in bo predvidoma podpisana v tem tednu.

»Dolgoročni načrt DUTB je prodaja omenjenih hotelov.  V okviru postopka prodaje trenutno poteka zbiranje nezavezujočih ponudb, sledilo bo zbiranje zavezujočih ponudb. Ker je postopek v teku, v tem trenutku ne moremo razkriti več, saj DUTB odprtih postopkov ne komentira,« so nam sporočili iz Družbe za upravljanje terjatev bank. 

Miran Ferk, ki je ponovni najemnik hotela Arena nam je zaupal, da je zgleda zaradi drugih, boljših ponudnikov ostal brez najemne pogodbe za hotela Bolfenk in Videc

Prodan apartmajski kompleks na Pohorju

Novega lastnika pa je dobil apartmajski kompleks, ki se razprostira na več kot 1800 kvadratnih metrih neposredno ob smučišču v bližini gondole na Mariborskem Pohorju. Objekt zajema štiri apartmajske hiše in hotel z gostinskim lokalom ter pripadajoče zemljišče. Iz apartmajev je možne dostop do smučarske šole, izposoje smučarske opreme, in Gorskega wellness centra Bolfenk. 

Lastnik nepremičnine še ni znan

Iz NKBM so nam potrdili, da je bil prodan apartmajski kompleks na Pohorju, in sicer gre za Apartmaje Martin, ki so se prodajali dalj časa. NKBM je sicer še vedno v zemljiški knjigi vpisana kot lastnik nepremičnine, a so nam iz banke kljub temu sporočili, da niso več lastniki omenjenega kompleksa. Na naše vprašanje, komu so bile nepremičnine prodane pa so nam odgovorili, da poslovnih odnosov s poslovnimi partnerji ne morejo razkrivati.

Z novimi lastniki pa si želi sodelovati tudi Miran Ferk, predvsem zaradi prihajajočega evropskega prvenstva v nogometu za nogometaše do 21. leta starosti, ki bo med drugim potekalo v Mariboru. Za tovrstni dogodek želi namreč ponuditi večje število prenočitvenih kapacitet, a tudi Ferku za zdaj še ni uspelo ugotoviti, kdo je kupil apartmaje Martin na Pohorju.

S spleta

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
JA_VA

In zakaj javnost ne sme izvedeti kdo je novi lastnik ... Ocitno nekaj ni v redu; ali Nkbm zopet "pere denar", ali pa je se kaj bolj umazanega ???

Mariborcan44 (nepreverjen)

Banka je privat, str pozabili? Valda lahko proda komukoli. Samo da cimprej odprejo in zacnejo delat. Ti aprtmaji so kar lepi plus za pohorje ce bo prišo vreji gazda.

Dravski gusar (nepreverjen)

Zakaj bi bilo vazno kdonje lastnik??? Najbolj vazno je da dela dobro in da placuje racune, place in s svojim delom prispeva v okolico..

Starejše novice