Župan Mestne občine Maribor Saša Arsenovič je bil na današnji konstitutivni seji izvoljen za predsednika Razvojnega sveta kohezijske regije Vzhodne Slovenije.

V občini Krško je danes potekala konstitutivna seja Razvojnega sveta kohezijske regije Vzhodna Slovenija za programsko obdobje 2021-2027.

Župan Mestne občine Maribor Saša Arsenovič je bil na tej seji izvoljen za predsednika Razvojnega sveta kohezijske regije Vzhodne Slovenije, so sporočili iz mestne občine.

»Politična in strokovna odgovornost, da se soočimo s prihajajočimi izzivi in izkoristimo ponujene priložnosti, sta na nas, zato bo moje poslanstvo slonelo na tem, da aktiviramo vzhodno kohezijsko regijo, se bolje organiziramo in dosežemo razvoj, ki ga regija potrebuje in si ga zasluži. Kot našo prednost vidim prav neločljivo povezanost in vzajemno odvisnost ruralnih in urbanih predelov, zato si bom prizadeval, da vsem upravičencem v kohezijski regiji omogočimo enakovreden razvoj,« je ob predstavitvi programa dejal župan Mestne občine Maribor Saša Arsenovič.

Arsenovič bo danes na to temo ob 14.30 v Mariboru dal izjavo za javnost.

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
TommyHilfiger (nepreverjen)

Bravo! To je lahko samo dobro za Maribor.

Hejhoj (nepreverjen)

Super novica!

Starejše novice