Mariborski župan Saša Arsenovič je medijem poslal sporočilo, v katerem naproša, da bi svoj poročni dan rad preživel v krogu družine in prijateljev.

Mariborski župan Saša Arsenovič, ki se jutri poroči s svojo 27 let mlajšo izbranko Katjo Jauševec je medijem poslal razumljivo prošnjo - poročiti se želi le v krogu svojih najbližjih, brez pristnosti novinarjev, kamer in fotografov.

Tole je njegovo sporočilo: »V soboto, 8. 6. 2019, je pred menoj prav poseben dan. Zavedam se, da sem z izvolitvijo v funkcijo župana Mestne občine Maribor postal ‘oseba javnega življenja’. Pa vendar si želim, da bi lahko ta osebni dogodek preživel v krogu družine in prijateljev, brez prisotnosti novinarjev, kamer in fotografov.«

S čudovito Katjo si bosta prstane izmenjala v Žičkem dvoru, ki je v lasti mariborskega župana. 

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Ivek Mariborcan (nepreverjen)

Srečno!

gost25 (nepreverjen)

Spyderman

Hipolita (nepreverjen)

Mene njegova poroka čisto nič ne zanima.

Goodhelp

Dober dan vsem, moje ime je Gisela iz Nemčije. Rada bi se zahvalila velikemu dr. Okpa, da mi je pomagal in obnovil moj pokvarjen zakon, nikoli nisem verjela, da bi lahko spet dobila moža, potem ko sva se ločila že 2 leti in sem bila poskušal sem na vse načine, da bi ga dobil nazaj, kar mi je velikokrat spodletelo in sem se odločil, da ne bom več poskusil, vendar šele, dokler nisem naletel, kako je ta veliki Človek po imenu Dr Okpa nekomu obnovil razpadli zakon, ki je trajal 7 let, in bil sem presenečen, ker je bil moj komaj 2 leti . Morala sem mu torej poskusiti, če mi lahko tudi pomaga, kar je storil s svojimi močmi, in če na kratko povem, zdaj imam moža doma in živiva srečno skupaj kot še nikoli. Dr. Okpa želim ceniti in priporočati vsem, ki potrebujejo pomoč na katerem koli področju svojega zakonskega ali partnerskega življenja, in zagotavljam vam, da bo dr. Okpa obnovil in prinesel enotnost v vaš pokvarjen dom. Lahko ga kontaktirate po e-pošti: ok[email protected] ali pokličete na +27653527813.

Najlepša hvala, dr Okpa.

Starejše novice