Ste za svoje najmlajše že nakupili šolske potrebščine? Poleg zvezkov in barvic je na seznamu obveznih potrebščin šolarjev tudi športna oprema. Ta je namreč ključnega pomena, da izvajanje športne vzgoje poteka nemoteno, otroci pa ob njej čim bolj uživajo.

Športna vzgoja otroke nauči raznovrstnih gibalnih spretnosti in osnov športov, hkrati pa ima številne pozitivne vplive na zdravje in motivira k zdravemu življenjskemu slogu. A za učinkovito izvajanje kakovostne športne vadbe potrebujejo otroci ustrezno športno opremo. 

Kakšno športno opremo kupiti šolarju?

Ustrezno športno opremo za šolsko telovadbo predstavljajo športna majica, športne hlače in šolski copati ali obutev za dvoranski šport. 

Je vaš šolar izbral svoj priljubljen šport in želi pričeti s treningi? Potem potrebuje opremo, ki mu bo zagotavljala, da bo trening varen in prijeten. V športni trgovini Decathlon ponujajo pestro izbiro opreme za različne športne aktivnosti. 

Nogomet

Če se je vaš šolar odločil, da postane nogometaš, bo za učinkovit trening potreboval nahrbtnik, potovalko, dres (majico in hlače) in seveda nogometne žoge

Balet

Bodoči uspešni baletniki imajo na seznamu nujne opreme torbo, triko, krilo in baletne usnjene špičke

Plezanje

Za varen trening plezanja otroci potrebujejo ustrezne čevlje, plezalni pas in torbo za kredo

Rokomet

Rokometaš za kakovosten in varen trening potrebuje ustrezne čevlje in rokometno žogo.

Karate

Če ste vašega šolarja vpisali k treningu karateja, ne bo mogel brez kimona in golenskih ščitnikov za začetnike

Nakupovanje športne opreme združeno s skrbjo za okolje

Decathlon je podjetje, ki ji je skrb za okolje ena izmed pomembnejših prioritet. Zato organizirajo prav posebno akcijo. V okviru svetovnega dneva čiščenja bodo pripravili dvourno čiščenje okolice. Za vreče za smeti in rokavice poskrbljeno.

Vabijo vas, da se jim 19. septembra ob 9. uri pridružite pred poslovalnico na Tržaški cesti in pokažete, da je tudi vam mar za lepo očiščeno okolico. Vsakega udeleženca čistilne akcije čaka tudi nagrada.

S spleta

Komentarji (0)

Log in or register to post comments

Starejše novice