Društvo Humanitarček je na svojem Facebook profilu objavilo fotografijo, na kateri je prikazano, kaj vsebuje 'paket pomoči' za brezdomce in starostnike.

Si želite pomagati? Društvo za promocijo humanitarne dejavnosti Humanitarček je na svojem Facebook profilu objavilo zapis in fotografijo, iz katere je jasno razvidno, kaj vse bi naj vsebujejo paketi za pomoč brezdomcem in starostnikom.

»Vsi, ki nas sprašujete, kaj v teh mrzlih dneh podariti brezdomcem ali starostnikom. Naš predlog 'nujnega' paketa ... Dodajte še tople nogavice, kapo, šal ... Zapakirajte v nahrbtnik za brezdomce ali kakšno škatlo za starostnike - njim dodajte se kakšno mleko, prašek za perilo - in jim predajte ... Brezdomcem na poti v službo, starostniku na prag ...« so zapisali.

»P. S.: Starostniki imajo zeloooo radi propolis pastile, kakšen med. Zelo so veseli pralnega praška, saj ga navadno težko prinesejo. Brezdomci so veseli pelerin, astro folije,« so še zapisali.

Zavedajmo se, da vsak lahko pomaga v svoji okolici.

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Lucifer (nepreverjen)

Vsi, ki nas sprasujete, kaj v teh mrzlih dneh podariti brezdomcem ali starostnikom. Nas predlog “nujnega” paketa... dodajte se tople nogavice, kapo, sal ... zapakirajte v nahrbtnik za brezdomce ali kaksno skatlo za starostnike (njim dodajte se kaksno mleko, prasek za perilo) in jim predajte... brezdomcem na poti v sluzbo, starostniku na prag...

Ps: starostniki imajo zeloooo radi Propolis pastile, kaksen med. Zelo so veseli pralnega praska, saj ga navadno tezko prinesjo. Brezdomci so veseli palerin, astro folije. ......NE ME JEBAT ! Vedno jim dam 2€ za liter vina pa so ful -kul .

Starejše novice