Podjetje Marprom je danes podpisalo sponzorsko pogodbo s tremi vrhunskimi mariborskimi smučarji, obenem pa so predstavili tudi novo blagovno znamko Visit Pohorje.

Kot je v uvodu povedal direktor Javnega podjetja Marprom Bernard Majhenič, verjame, da je nesrečne zgodbe z mariborskim Pohorjem s podelitvijo dolgoročne koncesijske pogodbe Marpromu za 15 let konec.

Tancer: »Tukaj smo, da vzgojimo nove Boštjane, Ilke in Klemne«

Boštjan Tancer, predsednik AS klub Branik Maribor, je ob tem dodal, da je zgodba o podelitvi koncesije pomembna za vse akterje, ki so povezani z Mariborskim Pohorjem. Prav tako pa se strinja, da so športniki tista prava promocija države, zato ga veseli, da so našli skupni jezik s podjetjem Marprom in reprezentanti. Sodelovanje pa ni pomembno samo za reprezentante, ampak tudi za celoten smučarski klub, saj sodelovanje predstavlja spodbudo mladim bodočim tekmovalcem, ki bodo s tem imeli boljše pogoje za treninge.

Tudi smučarji so se strinjali z besedami Tancerja in Majheniča. Kot je povedala Ilka Štuhec, se zahvaljuje podjetju, da jim je dalo priložnost, da lahko tudi oni pomagajo promociji Pohorja. »Konec koncev smo vsi tukaj zrasli, vsi smo tukaj trenirali kot mladi športniki, jaz osebno tudi po vseh tistih davnih poškodbah in imeli smo vedno nenormalno dobre pogoje tukaj. Brez tega ne vem, kako bi danes še smučala,« je povedala Ilka.

Klemen Kosi: »Marprom šampion«

Klemen Kosi pa je še dejal, je tudi sam bil vedno vesel in ponosen, da je Mariborčan in zato podpira delo za Maribor, kar daje športnikom še večje veselje: »Če smo bili lani vsi malo v skrbeh, kaj se bo zgodilo s Pohorjem, lahko rečemo, da danes nadaljujemo dobro delo in ga ob enem še izboljšujemo ter gledamo v svetlo prihodnost.« 

Nova blagovna znamka je nastala z željo čim večje promocije Pohorja. Prav zato so si izmislili ime Visit Pohorje, s katerim upajo, da bo ime Pohorje ponesla v svet. Od tukaj tudi srce v logotipu. Vsak, ki pride na Pohorje se vanj zaljubi, modra in zelena barva pa predstavljata modro barvo neba, ki se razprostira nad Pohorjem in zeleno naravo, ki ga obdaja. Želja Marproma je, da se na vsakem predpražniku pojavi dobrodošlica Pohorja. Kot je povedal Majhenič, znamka Visit Pohorje doslej ni bila zaščitena, prav tako niso bile zakupljene domene. A odslej so te stvari urejene, je še zatrdil Majhenič.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice