V katerih slovenskih občinah so včeraj potrdili nove okužbe s koronavirusom?

V Sloveniji so včeraj, 11. aprila, opravili 1484 PCR testiranj na koronavirus in potrdili 287 novih okužb, gre za 19,3-odstotni delež okužb.

Opravljenih je bilo tudi 5850 hitrih antigenskih testov, pri čemer pa ni znano, koliko od teh je bilo pozitivnih, saj se od 13. februarja vsi pozitivni na hitrih testih potrjujejo s PCR testi.

Skupno število vseh doslej potrjenih okužb s koronavirusom v Sloveniji zdaj znaša 226.786. Aktivnih primerov je trenutno 13.818. 

V Podravju 88 okužb v 22 občinah

Po okužbah ponovno močno prednjači Maribor, kjer so jih odkrili 33. Sledi Ptuj z devetimi in Miklavž na Dravskem polju s sedmimi okužbami. 

Občina Hoče - Slivnica ima pet novih okužb, Šentilj in Gorišnica pa po štiri. 

Po tri nove okužbe so odkrili v občinah Slovenska Bistrica, Duplek in Selnica ob Dravi. 

Po dve so odkrili v občinah Rače - Fram, Ruše, Ormož in Majšperk, po eno pa v občinah Oplotnica, Pesnica, Kungota, Markovci, Videm, Starše, Hajdina, Sveti Jurij v Slovenskih goricah in Lovrenc na Pohorju. 

Brez novih okužb so občine Lenart, Poljčane, Benedikt, Juršinci, Podlehnik, Dornava, Makole, Sveta Trojica v Slovenskih goricah, Kidričevo, Trnovska vas, Cerkvenjak, Cirkulane, Žetale, Središče ob Dravi, Sveta Ana, Destrnik, Zavrč, Sveti Andraž v Slovenskih goricah in Sveti Tomaž. 

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice