Izbrskali smo nekaj resnično zanimivih in raznolikih prostih delovnih mest na območju Maribora in okolice.

Nabrali smo pravcato raznoliko paleto delovnih mest: od računalniških iger do teoretične fizike! Na mariborski občini sicer za delo sekretarja zahtevajo kar sedemletne delovne izkušnje, medtem ko v hoški Magni zagotavljajo, da te niso potrebne.

Ljubitelji računalniških iger?

Potem je to izvrstna priložnost! Pri ORYX namreč iščejo ambiciozne tehnološke navdušence, ki so dobri z jeziki, saj jim nudijo odlično izhodišče za zanimivo kariero v IT industriji in iGamingu. Sodelovali boste s profesionalci iz industrije, ki niso le odlični pri svojem delu, ampak tudi delijo svoje znanje z mlajšimi strokovnjaki.

Prisotni so na različnih trgih po svetu, zaradi hitre rasti podjetja in povečevanja obsega poslov evropskih, azijskih in latinsko ameriških trgov pa širijo ekipo, zato nudijo odlično priložnost za svetovalce za podporo strankam v nemškem jeziku

Vodja urada na Mestni občini Maribor

Mestna občina Maribor zaposluje sekretarja - vodjo urada v uradu za gospodarske dejavnosti. Zahtevana je visokošolska izobrazba II. stopnje ali prejšnja visokošolska univerzitetna izobrazba ter 7 let delovnih izkušenj. Delo se ponuja za polni delovnik in za nedoločen čas. Poskusna doba obsega 4 mesece.

Prijave je treba poslati do 28. marca.

Ljubitelji okusnega kraft piva?

Morda ga boste po službi lahko popili. V Gornji Radgoni v lokalu Pivohram Golar namreč siloviti Bevog išče za strežbo jedi in pijač zanesljivega in komunikativnega natakarja z enoletnimi izkušnjami in vozniškim izpitom kategorije B. Delo je dvoizmensko s poskusno dobo dveh mesecev.

Prijava je mogoča do 21. aprila, primeren kandidat pa bo nato lahko začel kar takoj.

Teoretični fiziki, pozor!

Center za uporabno matematiko in teoretično fiziko Univerze v Mariboru išče fizika oziroma matematika, raziskovalca na področju teoretične fizike, ki ima doktorat znanosti ali prejšnji magisterij znanosti. Delo bi potekalo 30 mesecev v dopoldanskem času.

Raziskovanja željni naj prijave pošljejo do 5. aprila.

Delovne izkušnje pa niso pogoj v Magni

Magna Steyr v Hočah išče tehničnega inženirja v proizvodnji, ki bo odgovoren za koordinacijo aktivnosti na področju optimiziranja proizvodnje, neprestanih izboljšav in energetskega menedžmenta. Delovne izkušnje niso pogoj, je pa izobrazba VI. stopnje, zaželeno tehnične smeri. Pri tem velja dodati, da je zahtevana višja raven nemškega in osnovno znanje angleškega jezika.

Prijave morajo biti odposlane do najkasneje 31. marca.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice