V Bunkerju si drznejo biti drugačni in izvirni, kar se odraža tako v ambientu, kot tudi na njihovem jedilniku.

Bunker, ki se nahaja na Slovenski ulici 47 v Murski Soboti, ali kot sami pravijo, v okrožju X, vas že s samo stilsko podobo popelje v čase od kraljice Viktorije pa vse do daljne prihodnosti, ko sveta, kot ga poznamo, ni kaj dosti ostalo. 

“Vsa hrana, ki jo ponujamo je iz živil slovenskega porekla in svežih lokalnih sestavin. Jedi so pripravljene po lastnih receptih in z veliko ljubezni nas kuharjev, ki dan za dnem garamo v našem prehrambenem laboratoriju,” pravi vodja kuhinje v Bunkerju Samo Just.

Poleg odlične izbire hrane, kjer kraljujejo gurmanski burgerji, v Bunkerju ponujajo največji izbor točenih in ustekleničenih piv različnih svetovnih pivovarn. V prihodnje pa bodo še večji poudarek dali slovenskim craft pivovarnam.

Iz zakaj si Bunker zasluži mesto v Najboljši ponudbi?

“Ker si drznemo biti drugačni, izvirni, težko posnemani in ker smo se res trudili vložiti ogromno energije v ta prostor in tisoč detajlov, ki po mnenjih naših gostov lokalu dajo navdušujočo dodano vrednost,” pravi Alenka Jerebic iz Bunkerja, kjer so pred kratkim v svojo kulinarično ponudbo dodali tudi dnevne malice.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice