Čarobni december, sodeč po neuradnem dokumentu programa, ki je zaokrožil na družbenih omrežjih, prinaša 33 dni zabave (Čarobni december se začenja že v novembru), a 'tisti bolj zanimivi' koncerti naj bi se pričeli šele od 13. decembra naprej.

Kdo bo razveseljeval štajersko prestolnico v času letošnjega Čarobnega decembra, je Mestna občina Maribor razkrila sredi novembra, zdaj pa je na družbenih omrežjih zaokrožil dokument, ki naj bi razkrival razporeditev koncertov in drugega dogajanja. 

Koncerti znanih glasbenikov in skupin bodo Trg Leona Štuklja obarvali šele po 13. oktobru, ko bo mariborske ulice prevzel glas Nine Pušlar, sledijo še koncerti naslednjih glasbenikov in skupin: Tony Cetinski, Challe Salle, Crvena jabuka, Sendiah in Muff, Gadi, Prismojeni profesorji bluesa, Lumberjack, Coverlover.

Nastopile bodo tudi lokalne skupine, kot so Alo!Stari, Papir, Groovokado, na silvestrovo pa bo za vstop v novo leto poskrbela legendarna skupina Big Foot Mama

Kot kaže, bodo Mariborčane do sredine decembra na Trgu Leona Štuklja zabavali le didžeji - DJ NEY kar petkrat - in posnetkov koncertov, ki so letos novost.
 

Gledali bomo produkcije posnetkov koncertov Stinga, AC/DC, Coldplayjev, The Rolling Stonesov, Ed Sheerana, v času božičnih praznikov pa videokoncert Andrea Bocellija. 

Atraktiven bo večer elektronske glasbe, ki ga bosta 28. decembra pričarala priznana didžeja Tim Urbanya in Mike Vale

Program bo izvajala oglaševalska agencija

Program in produkcijo v okviru prireditev Čarobni december 2019 in silvestrovanja na prostem na mariborskem Trgu Leona Štuklja bo vodila mariborska Agencija Damn.

To je podjetje, ki je registrirano za oglaševanje in videoprodukcijo, po besedah njenega solastnika Andreja Lončariča pa ima tudi izkušnje s področja organiziranja dogodkov. 

Solastnica Agencije Damn je tudi Deana Urih, ki je bila do leta 2017 koordinatorica ptujskega lokalnega odbora SMC, podporne stranke mariborskega župana Saše Arsenoviča, poroča Večer.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice