Ob prehodu v četrti val v mariborskem kliničnem centru Maribor pozivajo vse prebivalce, da se lahko ob interesu cepijo tudi pri njih. In sicer vsak delovni dan, med cepivi pa je možno tudi izbirati.

V Univerzitetnem kliničnem centru Maribor poudarjajo, da moramo na pragu četrtega vala kot družba narediti vse, da bo življenje v jeseni potekalo čim bolj normalno.

»Samo z zaščitnimi ukrepi žal ni možno dovolj učinkovito preprečevati novih okužb z novim koronavirusom, zato pričakujemo, da bomo to dosegli z ustrezno precepljenostjo prebivalcev z varnimi in učinkovitimi cepivi,« dodajajo v mariborski bolnišnici. 

Prav zato vse občane oziroma prebivalce obveščajo, da se lahko posamezniki v Univerzitetnem kliničnem centru Maribor cepijo brez predhodnega naročanja, in sicer v cepilnem centru, pred stavbo Oddelka za infekcijske bolezni in vročinska stanja.

V UKC Maribor je med cepivi možno izbirati

Posamezniki se lahko v mariborskem kliničnem centru od srede, 28. julija, cepijo vsak delavnik, od 8. do 22. ure, izbirajo pa lahko med cepivoma Pfizer/BioNTech in cepivom Janssen oziroma Johnson&Johnson.

Za cepljene bodo v bolnišnici pripravili še evropsko digitalno covid potrdilo, posamezniki pa lahko k njim pridejo tudi po drugi odmerek cepiva.

»Vljudno vabljeni, da se pridružite skupnemu boju proti covidu-19 in s cepljenjem zaščitite sebe ter svoje bližnje – dajmo življenju prosto pot. Če pa ste že cepljeni, se vam za to odločitev iskreno zahvaljujemo,« še dodajajo v mariborski bolnišnici.

Vir: UKC Maribor

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice