Foto: Jure Banfi
Mariborski policisti obveščajo, da bodo na nedeljski tekmi med Mariborom in Olimpijo uporabljali tehnična sredstva za fotografiranje in snemanje.

Jutri, v nedeljo, 7. avgusta, bo ob 20.15 na stadionu Ljudski vrt v Mariboru odigrana prvenstvena nogometna tekma med nogometnima kluboma Maribor in Olimpija. 

Policisti vse obiskovalce prireditve obveščajo, da bo policija zaradi učinkovitega zagotavljanja varnosti ljudi in premoženja ter spremljanja in dokumentiranja policijskih postopkov uporabila tehnična sredstva za fotografiranje in video snemanje.

Tehnična sredstva za video snemanje bodo uporabljena na krajih v mestu Maribor, kjer se po navadi zbirajo navijači, v okolici stadiona, kakor tudi na samem stadionu, tako na tleh kot v zraku.

Ob vstopu na stadion bo treba pokazati osebni dokument

Obenem vse obiskovalce prireditve obveščajo, da bo organizator tekme na vhodih na stadion izvajal 'personalizacijo vstopnic'. 

To pomeni, da se bo potrebno ob vstopu na stadion izkazati z osebnim dokumentom, na vstopnico pa morate izpisati svoje osebne podatke. 

»Storite to že pred prihodom na stadion, da ne bo po nepotrebnem prihajalo do gneče,« svetujejo policisti. 

Vse obiskovalce prireditve tudi pozivajo, da se na stadion odpravijo pravočasno ter da - če se bodo na prireditev pripeljali z osebnimi vozili - te parkirajo na za to določenih mestih.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice