Iščete zaposlitev? Morda je prav to vaša priložnost.

Tudi ta teden smo za vas izbrskali nekaj zanimivih prostih delovnih mest na območju Maribora. Ponudba je široka, nekateri delodajalci pa obljubljajo lepo plačilo, a boste za to morali izpolniti številne zahtevane pogoje.

Voznik taksija 

Hrvaški taksi prevoznik Cammeo, ki svojo storitev v Mariboru nudi od februarja letos, išče voznika taksija - moškega ali žensko. Kot zagotavljajo, nudijo zaposlenim »nadpovprečni zaslužek v branži.«

Prodajni kalkulant 

Pridružite se timu uspešnega mednarodnega proizvodnega podjetja, ki v 25-ih državah zaposluje več kot 11.000 ljudi. Zaradi potrebe po realizaciji velikih naročil in proizvodnji novih produktov so v zadnjih letih v proizvodni enoti na severovzhodu Slovenije investirali v modernizacijo proizvodnje.

Danes pa vabijo v svojo ekipo sodelavca, ki jim bo pomagal doseči zastavljene cilje. V kolikor se vidite na delovnem mestu »prodajni inženir (m/ž)«, jim pošljite svojo ponudbo.

Serviser klimatskih naprav

Serviserji klimatskih naprav so v poletnih dneh vedno iskano blago. Tudi podjetje Energo Plus, z dolgoletno tradicijo dobavitelja opreme za klimatizacijo, ogrevanje in prezračevanje, vabi v svoj kolektiv za področje Maribora z okolico, serviserja klimatskih naprav - moškega ali žensko. 

Novinar

Ste zanesljivi, komunikativni in natančni, pa tudi delo na terenu in v dinamičnem kolektivu vam ne predstavlja težav? Pridružite se ekipi Novice Svet24, kjer boste pripravljali prispevke o aktualnem dogajanju doma in po svetu.

Direktor Združenja zdravstvenih zavodov Slovenije

Če si želite vodstvenega položaja ter vam delovanje zdravstvenega varstva in zavarovanja v Sloveniji ni tuje, pa vas ob ustreznih delovnih izkušnjah v Združenju zdravstvenih zavodov Slovenije morda čaka direktorski stolček.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice