Iz Doma Danice Vogrinec Maribor so sporočili, da se v njihovih delovnih enotah epidemiološke razmere izboljšujejo, zato so v enotah znova dovoljeni obiski. »Stiske stanovalcev in vas svojcev ob pretrganju socialnih stikov so nam poznane,« sporočajo.

Če so se še teden dni nazaj v Domu Danice Vogrinec soočali z okužbami in karantenami zaradi novega koronavirusa, zaradi česar so morali prepovedati vse obiske, so sedaj v domu sporočili, da so obiski znova omogočeni.

»Epidemiološko stanje, vezano na okužbe s covidom-19, se v vseh delovnih enotah Doma Danice Vogrinec Maribor izboljšuje. Stiske stanovalcev in vas svojcev ob pretrganju socialnih stikov so nam poznane,« so sporočili iz mariborskega doma.

Tako so z včerajšnjim dnem dalje dovoljeni obiski v delovni enoti Pobrežje tri in delovni enoti Tabor, z jutrišnjim dnem pa bodo dovoljeni obiski tudi v delovni enoti Pobrežje ena in delovni enoti Pobrežje dve.

Obiski bodo potekali dopoldan od 9.30 do 11.30, popoldan pa od 13.30 do 17.30.

Tako so obiski odslej omejeni na eno zdravo osebo, pri tem pa morajo biti upoštevani vsi zaščitni ukrepi, obiskovalec pa mora prav tako izpolnjevati pogoj PCT.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice