Slika je simbolična.
Na parkirišču podjetja Mikro+Polo bodo to soboto pekli dobrodelni kostanj.

Društvo UP-ornik, Zavod 13 in Mikro+Polo se zavedajo stisk, ki jih doživljajo najranljivejši v družbi. Zato pripravljajo dobrodelni kostanjev piknik, kjer bo vsaka prodana merica pomagala tistim v stiski narisati nasmeh na obraz. 

Enim zaradi tega, ker bodo mrzle dni z njihovo pomočjo lahko preživeli na toplem, drugim pa, ker jim bo ustrezna psihološka podpora pomagala prebroditi težke trenutke v življenju.

Vabijo, da se jim pridružite na dobrodelnem kostanjevem pikniku, ki bo v soboto, 23. oktobra 2021, med 10. in 17. uro na parkirišču podjetja Mikro+Polo, Zagrebška 22, Maribor.

Polovica zbranega zneska bo namenjena Društvu UP-ornik za tiste, ki bi sicer celo zimo zmrzovali ob hladnih radiatorjih, polovica pa bo pomagala Zavodu 13 še naprej podpirati družine z otroki s posebnimi potrebami, ki pogosto ostanejo same s svojimi stiskami, z veliko vprašanji brez pravih odgovorov.

Izkupičku bo dodana še vsota, ki jo bodo v obliki darilnih točk obiskovalci spletne trgovine podjetja Mikro+Polo namenili za nakup virtualnega pečenega kostanja.

Na dogodku bo Društvo Up-ornik nadaljevalo tudi dobrodelni projekt izdelovanja papirnatih ladjic v spomin žrtvam genocidov ter današnjim žrtvam človeške ignorance.

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Surfeiter (nepreverjen)

Mar ne bi tile človekoljubci omenjenina društvoma anonimno, brez kurčenja nakazali denar? Je to sploh še dobrodelnost, ali je posel?

Starejše novice