V torek ne zamudite dobrodelnega stand upa. Preverite, kaj se bo dogajalo.

Društvo Up-ornik in društvo Stand up Avtmigeci v Narodnem domu Maribor organizirata dobrodelno stand up predstavo z naslovom Zbogom korona, mi gremo na dopust

Pod njo sta podpisana Perica Jerković in Robert Petan.

Dobrodelna predstava bo v torek, 17. maja, ob 19. uri.

Pomoč socialno ogroženim starostnikom

Zbran denar bodo namenili pomoči socialno ogroženim ostarelim ljudem.

Kot pojasnjujejo organizatorji, bodo zbrana sredstva šla za nakup darilnih trgovinskih kartic, vsake v vrednosti 50 evrov, ki jih delijo svojim uporabnikom.

»Vsak uporabnik oziroma odjemalec takšno kartico prejme na vsake štiri tedne,« pojasnjujejo organizatorji.

Denarju iz naslova najema Dvorane generala Maistra se je odpovedal tudi Narodni dom Maribor. Plačilo ostalih stroškov bo pokrilo VBO digitalno zobozdravstvo.

Klub Mariborskih študentov pa bo plačal potne stroške in tehnika predstave. Nastopajoča sta se honorarju odpovedala v celoti.

O čem govori predstava?

Marca lani je bila na obzorju apokalipsa. Pretila nam je novodobna kuga neslutenih razsežnosti. Dobavne verige so se začele trgati, številke okuženih so strmo naraščale, nemir se je naselil v ljudi.

Nujno je bilo čim prej poskrbeti za zaloge kvasa in wc papirja.

»Kdor koli bo na svojo roko prodajal maske in razkužila, ga bo vlada smatrala za vojnega dobičkarja! To je prepovedano! Vojno dobičkarstvo je - kot se boste kmalu lahko prepričali - v domeni vlade! Na vas je, da sedite doma in gledate televizijo.

Zapomnite si: kirurške maske ne pomagajo prav nič, zato bodo obvezne! Imejte jih na obrazu četudi nikogar ni na stotine metrov okrog vas! Strogo upoštevajte naša navodila vse do poletja. Potem pa gremo na dopust so napovedali organizatorji.

Perica je imel veliko časa za pripravo nove stand up komedije

Kot so še dejali, je obdobje epidemije Perici ponudilo obilico miru, brez motečih faktorjev, kot so nastopi in prihodki. »Toda vsega lepega je enkrat konec,« so pojasnili.

»Napočil je čas in našel je komičnega soborca - mladega, duhovitega brežiškega kantavtorja Roberta, ki mu epidemija ni odnesla nastopov, ker jih nikoli ni imel. Pogumno sta se zagnala z ukrepi prerešetanim dvoranam naproti. Potem pa se je na lepem - odprlo!,« še dodajajo in obljubljajo, da bo v smehu polni predstavi Zbogom korona, mi gremo na dopust stendapovsko-kantavtorski dinamični duo uro in pol mahal v slovo najbizarnejšemu obdobju našega življenja.

Karte si zagotovite pravočasno

Organizatorji obiskovalce naprošajo za pravočasen prevzem vstopnic, da ne pride do prevelike gneče in posledično do zamude pri pričetku predstave.

Vstopnice je možno rezervirati tudi na mailu [email protected]. Organizatorji pri tem naprošajo, da ob rezervaciji vstopnice pripišete ime in priimek, na katerega rezervirajo vstopnice in pa število teh.

Cena vstopnice znaša 14 evrov, karte pa je možno kupiti na dan dogodka, saj bo blagajna v Narodnem domu Maribor odprta uro pred začetkom predstave.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice