V Mariboru, mestu ob Dravi, bo ta konec tedna znova pestro. Izbrskali smo različne zanimive dogodke, katerih se lahko udeležite.

Kaj lahko počnete ta petek, soboto in nedeljo v Mariboru? Našli smo različne dogodke, ki bodo potekali v tem vročem koncu tedna.

Otvoritev najbolj vroče plaže v mestu

Najbolj vroča plaža v mestu je nazaj. V tretji izvedbi Citybeach Maribor se letos med 7. in 9. junijem vrača osveženi, urbani, vroči in razigrani. Uživajte in razvajajte se ob pestrem športnem, kulinaričnem in glasbenem programu.

Nabrežje reke Drave se bo skupaj spremenilo v edinstveno vročo točko za ljubitelje urbane kulture, lokalne plesalce na soncu in fanatike uživanja na prostem.

Pričarali bodo občutek plaže s kopalno ploščadjo, bazenom, športnim igriščem, koktajl barom in odrom ob reki, kjer bodo z nastopi v živo, priznanimi DJ-ji, vizualizacijo in laser showom poskrbeli za eksplozijo pozitivnih vibracij na čudovitem plažnem ambientu, ob osvežilnih napitkih in odlični street food hrani.

Vabljeni na mestno plažo že jutri ob 15. uri. 

Red bull Urbani piknik

Prva edicija Urbanega piknika v Mariboru, ki ga prirejajo v čast dobri družbi, še boljši glasbi in seveda izbrani pijači ter jedači. V petek, 7. junija, se bo Mesarski prehod med Mačka in Piranha Cocktail Bureau pozibaval ob zvokih disca, funka, soula in ostalih poletnih ritmov.

Kot se za urbani piknik spodobi bodo za obiskovalce pripravili zvrhan koš različnih dobrot. Brezplačno boste lahko poskusili osvežilne cocktaile tega poletja (tudi takšne ki dajo krila), se okrepčali ob street food umetninah iz food-trucka in se pozibavali ob super glasbi.

Vabljeni na Urbani piknik že jutri ob 17. uri

Piranha Coctail praznuje 30 let!

Prišel je trenutek, ko Piranha postane zrelejša in mikavnejša. Trenutek, ko obujajo spomine. Trenutek, ko lahko obiskovalci skupaj nazdravijo novemu desetletju.

To so besede, s katerim kolektiv Piranhe vabi, da se jim pridružite v soboto, 8. junija, ob 17. uri, na tem praznovanju. Rojstnodnevni večer bo popestril saksofonist v družbi DJ-ja. Manjkali pa ne bodo niti okusni Tanqueray koktajli izpod rok njihovih barmanov.

Seminar Blaža Jurečiča

Bi radi odpravili kronične bolečine in težave? Potem se pridružite seminarju Blaža Jurečiča v nedeljo, 9. junija, od 9.00 do 12.00, v Tovarni FIT, kjer se boste naučili AEQ Metode. 

Skozi delavnico boste občutili razliko med napeto in sproščeno mišico, zaznali večjo umirjenost telesa in dobili občutek za telo. Naučili se boste določiti točen izvor vaše bolečine in specifične vaje, kako jo odpraviti.

Osnove AEQ metode - vzroki bolečin in gibalnih omejitev, razlike med raztezanjem in daljšanjem, refleks rdeče, zelene luči in refleks travme(poškodba), razumevanje, kako stres in travma vplivata na človeka in njegovo življenje, vloga simpatične in parasimpatičnega živčevja na delovanje telesa, senzorna motorna amnezija, pravilna drža telesa. 

Za delavnico priporočajo udobna oblačila, s seboj prinesite blazino za bolj udobno ležanje, vodo in vzglavnik, če imate težave z vratom.

Tek zDravo jutri

Tek zDravo jutri je edinstveni tek, ki poteka na obrežju Drave na področju Centralne čistilne naprave Maribor in vzdolž hidroenergetskega kanala. Tradicionalni družabno-rekreativni dogodek vsako leto poveže več kot 700 tekačev in na edinstven način združuje zdravo življenje in osveščanje o odgovornem ravnanju z Dravo. 

Veseli bodo družbe, zato vse vabijo, da se jim pridružite v nedeljo, 9. junija, ob 9. uri, na lokaciji Centralne čistilne naprave Maribor v Dogošah

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice