Tudi letos boste lahko drsali v samem središču mesta, prvič že ta petek. Drsališče bo predvidoma odprto vse do 5. marca.

Maribor se, tako kot mesta po vsem svetu, pripravlja na vstop v praznično obdobje. V obdobju, ko bodo mesto razsvetljevale praznične luči, po ulicah pa bo dišalo po kuhanem vinu, bo poskrbljeno tudi za pestro adventno ponudbo. Med drugim, bo v Mariboru znova stalo tudi drsališče v samem središču mesta.

Drsališče odprto že ta petek

V petek ob 17. uri bo Maribor s prižigom prazničnih luči vstopil v ''čarobni december'', isti dan pa bo svoja vrata odprlo mestno drsališče na Trgu svobode.

Cena vstopa v ledeni park bo znašala 2 evra oziroma 5 evrov z vključeno izposojo drsalk.

Nov postavljalec drsališča

Pred časom je Mestna občina Maribor izpeljala tudi razpis za izbiro postavljalca montažnega drsališča. Za razliko od preteklih let, bo letošnje leto drsališče postavilo podjetje Lucky Luka.

Pester spremljevalni program

Poleg samega drsanja pa bo drsališče na Trgu svobode poskrbelo tudi za pester spremljevalni program. Kot so še povedali na občini, bodo vsi programi v prvi vrsti namenjeni prijetni športni aktivnosti, druženju in doživetju, družinam, najstnikom in vsem ostalim mladim po duši.

Organizirani bodo športni dnevi za šole in vrtce, poskrbljeno bo za pester in atraktiven animacijski program, počitniški zajtrk, šolo drsanja, organiziran team-building, poslovna srečanja in številne druge atrakcije.

Show na ledu v središču mesta

Med drugim bo na mariborskem mestnem drsališču na Trgu svobode nastopila slovenska show skupina Lucky Lookers on Ice.

Skupina Lucky Lookers on Ice izvaja drsalne showe z bogato kostumografijo ter zvočnimi in svetlobnimi efekti, letos pa jih bomo lahko spremljali tudi v samem središču Maribora.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice