Foto: ELPEC eBikes
Razmišljate o nakupu električnega kolesa še pred poletjem? Imamo pravi naslov za vas! V Mariboru na Teznem se je odprl ELPEC eBikes, prvi specializiran center električnih koles v Sloveniji! 

V specializiranem centru E-koles ELPEC eBikes vam ponujajo bogato izbiro različnih modelov e-koles, poleg tega so vsa e-kolesa, ki jih najdete v njihovih centrih, tudi na zalogi. Tako e-kolo izberete in ga preprosto odpeljete!

Poleg tega podjetje ELPEC eBikes sodeluje zgolj s priznanimi evropskimi proizvajalci, katerih e-kolesa so opremljena s pogonskimi sklopi najvišje kakovosti (Bosch, Yamaha, Shimano, Brose, Sachs, Fazua).

Nakup e-kolesa je za mnoge izziv, saj lahko predstavlja kar velik finančen zalogaj, zato je pomembno, da je odločitev tista prava. Za pomoč pri izbiri pravega e-kolesa bodo poskrbeli ELPEC-ovi strokovno usposobljeni svetovalci. 

Kakšna je ponudba ELPEC eBikes?

• prodaja novih e-koles;
• prodaja rabljenih e-koles;
• najem e-koles: dnevni, vikend ali tedenski paket;
• certificiran servis e-koles.

Foto: ELPEC eBikes

Po nakupu boste svoje e-kolo lahko pripeljali na brezplačen »nulti« servis v katerokoli od poslovalnic ELPEC eBikes, poleg čisto novega centra v Mariboru, jih najdete tudi v Ljubljanskem BTC-ju ter v Šempetru v Savinjski dolini.

ELPEC eBikes je namreč pooblaščeni serviser pogonskih sklopov proizvajalca Bosch. Poskrbijo za servis, diagnostiko in naročanje posameznih rezervnih delov, baterij in drugih komponent Bosch.

Poleg tega opravljajo diagnostiko tudi za pogonske sklope proizvajalcev Shimano, Yamaha in Brose.

Prednosti ELPEC eBikes?

• velika zaloga e-koles, ki so dobavljiva takoj;
• strokovno svetovanje in izkušeni prodajalci;
• dostopne cene in možnost plačila na obroke;
• servisne storitve brez čakalnih vrst.

Foto: ELPEC eBikes

Nagradna igra ob otvoritvi novega centra e-koles ELPEC eBikes – Ne zamudite edinstvene priložnosti!

ELPEC eBikes vam podarja popolnoma novo električno kolo Malaguti Bolonina v vrednosti 2499 evrov! Vse, kar morate storiti je, da oddate svoj email in telefonsko številko na obrazcu na tej povezavi: www.elpec-ebikes.com/zreb

Poleg tega vam ob odprtju čisto novega Centra e-koles ELPEC eBikes ponujajo tudi 15 odstotni otvoritveni popust na določene izdelke. 

Elpec-ebikes

Foto: ELPEC eBikes

Top ponudba e-koles letošnje sezone

Vzpon na Pohorje, kolesarska pot ob Dravi ali morda kolesarjenje med vinogradi? Kamorkoli vas bo pot zanesla letošnjo pomlad, se nanjo lahko podate z električnim kolesom, saj boste z njim lahko prekolesarili tudi 100 kilometrov in več.

Pri vožnji z e-kolesom vam potrebno pomoč nudi motor, katerega stopnjo pomoči uravnavate s prikazovalnikom na krmilu kolesa. Pri vožnji v klanec ali po težjem terenu uporabite višjo stopnjo pomoči motorja, pri vožnji po ravnini pa manjšo.

Poleg tega, da je vožnja lahkotnejša in še bolj zabavna, zraven poskrbite tudi za svoje zdravje in pripomorete k varovanju narave. Kaj vam priporoča ELPEC eBikes

Zmagovalca na dolgih progah: Malaguti Carezza in Malaguti Cortina

Če se s kolesom odpravite na daljše kolesarske izlete in radi zapeljete tudi na kakšne gozdne kolesarske poti, je prava izbira za vas trekking e-kolo.

E-kolesi Malaguti Carezza in Malaguti Cortina sta  popolna izbira za vse, ki iščejo vsestransko e-kolo primerno dinamičnim izletom. Na kolesu vas že čaka potrebna dodatna oprema, ki poskrbi, da bo vožnja še bolj prijetna in brezskrbna.

Dodatna oprema vključuje integrirane luči, blatnike, nastavljivo krmilo, zaščito verige in prtljažnik, na katerega lahko pritrdite torbo in tako s seboj na izlet vzamete vse potrebno. Pohvalita se lahko s trenutno najmočnejšim motorjem proizvajalca Bosch - Bosch Performance Line CX, ki proizvede kar 85Nm navora in se umešča v sam vrh na trgu centralnih motorjev.

Malaguti Carezza se ponaša s polintegrirano baterijo Bosch PowerPack 500Wh, Malaguti Cortina pa celo s 625 Wh baterijo, s katero je mogoče po razgibanem terenu prevoziti tudi do 130 kilometrov. Prednje vzmetenje bo poskrbelo, da bo tudi vožnja pa makadamskih poteh in gorskih razpotjih še posebej udobna. 

Foto: ELPEC eBikes

Vas mikajo vzponi? Z Malaguti Brento je vse mogoče

Za premagovanje gorskih in drugih neurejenih poti boste potrebovali robustno gorsko e-kolo, ki obvlada vse terene. Prednjevzmetena gorska električna kolesa so najbolj popularna kategorija koles na trgu. Zajemajo zelo širok spekter uporabe, ki sega od neurejenih razpotij, makadamskih poti in celo urejenih asfaltiranih cest.

E-kolo Malaguti Brenta je opremljeno z najmočnejšim motorjem proizvajalca Bosch (Performance Line CX) in nadstandardno integrirano baterijo Bosch (Powertube 625Wh), katere domet je do 130 kilometrov.

Pohvali se lahko z vrhunsko zasnovano geometrijo, ki jo dopolnjujejo velika 29'' kolesa, kar vam omogoča hitro pospeševanje, dobro vzdrževanje hitrosti in predvsem udobno vožnjo z občutkom varnosti na kolesu.  

Foto: ELPEC eBikes

Namig: Za navdih pri izletih pa spremljajte ELPEC-ova socialna omrežja, kjer bodo spomladi delili podvige njihovih e-kolesarjev. Dobrih idej ne bo manjkalo!

Komentarji (0)

Starejše novice