Foto: Bojan Mihalič
V Europarku je te dni še posebej veselo; mariborski nakupovalni center namreč praznuje 21 let, jubilej pa bodo tudi letos obeležili skupaj s svojimi obiskovalci.

Svoj rojstni dan bo Europark obeležil z različnimi nagradnimi igrami.

Na Europarkovem Facebook in Instagram profilu bo vse od ponedeljka, 30. avgusta, do naslednjega ponedeljka, 6. septembra, potekala prav posebna nagradna igra, v kateri se boste lahko potegovali za privlačne nagrade v obliki darilnih bonov Desetak.

Foto: Agencija AV Studio

V nagradni igri lahko sodelujete tako, da v komentar zapišete, kateri izmed številnih Europarkovih dogodkov v preteklih 21 letih vam je ostal v najlepšem spominu.

Tudi v Europarkovih prodajalnah vas v prihodnjih dneh čaka pravi festival ugodnih nakupov in nepozabna rojstnodnevna presenečenja.

Vse od 2. do 4. septembra boste na nakupovalnih ulicah največjega mariborskega nakupovalnega središča lahko zavrteli kolo sreče, občudovali čarovnije z baloni in se med nakupovanjem tudi malo posladkali.

V soboto, 4. septembra, pa ne zamudite izjemnih rojstnodnevnih popustov in najboljših akcijskih ponudb v Europarkovih prodajalnah in gostinskih lokalih.

Več informacij o privlačnih ugodnostih najdete na Europarkovi spletni strani in na družbenih omrežjih. Naj se praznovanje začne!

S spleta

Komentarji (0)

Log in or register to post comments

Starejše novice