Na prvenstvu danes sledijo zaključni boji v Beltincih in Bakovcih, v soboto pa veliki finale z ekskluzivnim mednarodnim vinskim festivalom v Murski Soboti.

Na evropskem prvenstvu vinarjev v nogometu »Vino Euro 2018 Slovenia« se je včeraj zaključil skupinski del. V okviru sobotnega velikega finala, bo v športnem parku ob stadionu Fazanerija v Murski Soboti potekal tudi ekskluzivni mednarodni vinski festival, kjer bo ob odlični kulinariki mogoče poskusiti vina iz vseh držav udeleženk evropskega prvenstva Vino Euro 2018. Prav tako bodo na festivalu predstavljena mnoga odlična vina uglednih slovenskih vinarjev. 

V polfinalu Slovenija-Češka in Italija-Nemčija

Prvenstvo se danes že nadaljuje s polfinalnimi tekmami v Beltincih in Bakovcih, nasprotnika pa Italija-Nemčija in Slovenija-Češka. Odigrani bosta tekmi za 5. mesto med vinskimi reprezentancami Portugalske in Madžarske, ter za 7.mesto med reprezentancami Švice in Avstrije. Slavnostni zaključek evropskega prvenstva vinarjev »Vino Euro 2018 Slovenia« bo v soboto, 2. junija v športnem parku in na stadionu Fazanerija v Murski Soboti. 

Vzporedno poteka mednarodni vinski festival 

Vzporedno s tekmami velikega finala in tekmo za 3. mesto, bo potekal tudi ekskluzivni mednarodni vinski festival z vrhunskimi domačimi in tujimi vini ob spremljavi odlične domače kulinarike.  Na festivalu bodo imeli vsi gosti, ob spremljanju zaključnih bojev prvenstva, priložnost poskusiti odlična vina iz vseh držav udeleženk prvenstva. Festival se bo odvijal na dan velikega finala, v soboto, 2. junija, med 11.00 in 21.00 v športnem parku pred stadionom Fazanerija v Murski Soboti.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice