Energija Plus je poskrbela še za en dobrodelno dejanje, tokrat so razveselili 450 otrok iz socialno ogroženih družin.

Danes je mariborsko podjetje Energija Plus v sodelovanju z osmimi Centri za socialno delo severovzhodne Slovenije in v partnerstvu z Marpromom ter Kolosejem 450 otrokom iz socialno ogroženih družin pričaralo nasmešek na usta. Na današnjem dogodku "Božični kino dan Energije Plus" so otroke sprva pripeljali v Maribor, potem pa jim privoščili še obisk v kinu Kolosej.

“Z veseljem smo se odzvali pobudi podjetja Energija plus. Prepričani smo namreč, da je izlet v Maribor in doživetje kino predstave izkušnja in spomin, ki bo otrokom ostala večno,” je povedal Stipe Jerič, direktor Koloseja Maribor.  

Predstavniki Mestnega potniškega prometa Marprom, ki so poskrbeli za prevoz otrok, so nad akcijo prav tako navdušeni.

“Ena naših temeljnih usmeritev je skrb za partnerski odnos do strank in poslovnih partnerjev. S tem projektom smo zagotovili oboje, pri čemer je v prvi vrsti ključno, da smo lahko pomagali otrokom iz socialno ogroženih družin, kar nas še posebej veseli,” je zatrdil Bernard Majhenič, direktor podjetja Marprom.

To ni prva pomoč Energije Plus

Njihovo altruistično delovanje seže že v leto 2013, ko so 1200 prizadetim kupcev njihovih storitev zaradi poplav na področju Podravja in Pomurja namenili približno 60 tisočakov pomoči. Dve leti pozneje so Centru za socialno delo v severovzhodni Sloveniji donirali 17.000 evrov za poplačilo električne energije socialno ogroženih družin, hkrati pa odpisali dolg za plačilo računov 23.000 ljudem. V mesecu decembru so donirali tudi trem bolnišnicam, in sicer Kliniki za pediatrijo v UKC Maribor, Splošni bolnišnici dr. Jožeta Potrča Ptuj in Splošni bolnišnici Murska Sobota. 

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice