FOTO: Planet TV
Sinoči se je zaključila oddaja, ki smo jo lahko spremljali na Planet TV - The Biggest Loser Slovenija. Zmagal je Štajerec, ki je shujšal za 75 kilogramov!

Do velike finalne oddaje šova The Biggest Loser Slovenija so se z osupljivimi rezultati priborili štirje - Aleksandar, Iztok, Indira in Bojan. 

Bojan Papež, ki prihaja iz Frama in naj bi že od začetka veljal za favorita, je osvojil zmago in domov odnesel 50.000 evrov. A še pomembneje: ob prihodu v šov je tehtal 176,6 kilogramov, danes pa kar 74,4 kilograme oziroma 42,13 odstotkov telesne teže manj. 

Finančno nagrado bo vložil v svojo turistično kmetijo Papež in poskrbel za družinsko radost: »Svojo družino bom peljal v tople kraje, ker so ves ta čas, ko sem bil jaz v šovu, pridno delali na naši turistični kmetiji Papež. Seveda bo šlo nekaj denarja tudi v promocijo naših vin in kmetije.«

Po prvih treningih je že hotel vreči puško v koruzo: »Če bi imel takrat možnost oditi domov, bi šel takoj,« medtem ko je po štirinajstih tednih s 102,2 kilograma odločen, da se ne bo več prepustil takšnemu načinu življenja, kot v zadnjih letih: »Pred prihodom v šov sem jedel zelo nezdravo, zelenjave skoraj nisem jedel. Preveč smo se trudili, da bi zdaj kar vse vrgli stran.«

FOTO: Planet TV

Tudi drugi finalisti so osebni zmagovalci

Kot je omenjeno, pa so ga v finalu skušali premagati trije sotekmovalci, ki so lahko šov zaključili prav tako z dvignjeno glavo. Njihovi rezultati so osupljivi.

Aleksandar je shujšal neverjetnih 67,7 kilogramov in mu je tako do finalne oddaje uspelo doseči cilj, da bi tehtal manj kot 100 kilogramov. Do danes je izgubil 40,39 odstotkov teže in tehta le še 99,9 kilogramov.

FOTO: Planet TV

Zmagovalcu se je najbolj približal Iztok, ki je izgubil kar 40,71 odstotkov svoje teže in danes tehta le še 82,3 kilograme, kar pomeni, da je v šovu stopil kar 56,5 kilogramov. 

FOTO: Planet TV

Prav tako pa je bila uspešna tudi Indira, edina ženska v finalu, ki se je v šov prijavila zaradi ljubezenskega razhoda, ki je temeljil na njenem videzu. Danes se lahko pohvali s 73,1 kilogrami, za seboj pa je pustila kar 28,75 odstotkov teže oziroma 29,5 kilogramov. 

FOTO: Planet TV

Tako pa Planet TV že pripravlja drugo sezono, ki lahko tekmovalcem spremeni življenje. 

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

Markovic (nepreverjen)

Indira pa lahko komot povabi Plestenjaka v sauvno in cocktail.
Obdrži lifestyl zadnjih tednov.
Bivšega fanta pobira od slabe odločitve.

Starejše novice