FOTO: Jan Rozman
Z današnjim jutrom je ob zapori na Ulici Kneza Koclja pri Glavnem trgu zapora tudi na Lentu na festivalskem območju. Gneči ob Glavnem trgu se tako ni mogoče ogniti z vožnjo po Lentu.

Zaradi priprave prizorišč (postavljanje tribun Glavnega odra na Dravi) na festivalskem območju je od današnjega jutra pa vse do 13. julija popolna zapora cestišča na Loški ulici, in sicer pri uvozu na parkirišče pod Titovim mostom, ter na Usnjarski ulici pri prehodu za pešce pri igrišču Vrtca Ivana Glinška.

Voznikom nova zapora preglavice povzroča predvsem zaradi prenove prehodov za pešce na Ulici Kneza Koclja, ki bodo potekali še vse do konca prihodnjega tedna. Marsikdo je danes z območja Glavnega trga zavil na Lent, nato pa naletel na novo zaporo, kar je pri nekaterih povzročilo nejevoljo.

FOTO: Jaka Maučec

Zaradi sanacije prehodov za pešce bodo do predvidoma 15. junija potekala obnovitvena dela na območju Glavnega trga in Ulice kneza Koclja. Izvajalec del je podjetje Nigrad, ki je pristojno za ureditev zapore in poteka obvoza.

FOTO: Jan Rozman

Pred dnevi smo poročali o velikih zastojih in prometnih motnjah zaradi neupoštevanja spremenjenega prometnega režima. Mariborska občina je za reševanje prometnega kolapsa angažirala tudi mestne redarje, ki bodo promet usmerjali do konca tega tedna.

FOTO: Jan Rozman

Večji prometni zastoji nastajajo popoldan, gneči pa se je možno ogniti le z vožnjo po severnem delu Maribora.

FOTO: Jan Rozman

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice