V Mariboru, na Cafovi ulici 5, je danes svoja vrata odprl lokal Njami sushi, ki je zagotovo svež veter v mariborski kulinarični ponudbi. Ponudbo smo preverili tudi sami.

Lastnik Njami sushija Grega Jagodnik nas je na otvoritvi pričakal s širokim nasmehom na obrazu in nam razkazal zanimiv lokalček z odlično izbiro sušija, ki ga pripravljata on in kuhar iz Vietnama, po rodu Francoz. 

Od dostave do pravega lokala

Lastnik lokala, ki sicer že več let ponuja suši na dostavo, se je nad sušijem navdušil že nekaj let nazaj in ga je sam začel pripravljati doma. Delal ga je za prijatelje in rojstnodnevne zabave. Vse skupaj se je razvilo do te mere, da je pred šestimi leti odprl dostavo sušija, danes pa še lokal s prijetnim ambientom. 

»Ideja o odprtju lokala ni zrasla zaradi želje oziroma namena po večjem zaslužku. Gre le za nadgradnjo same izkušnje naših strank. Dostava je druga liga, pravi lokal pa prva liga,« je Jagodnik še dejal za Mariborinfo.

Pripravil nam je Kalifornija ikre - sredica iz avokada, kumare in nori alge, rolica je potresena z ikrami morskih lastovic in praženim sezamom. 

Prijeteno vzdušje, odličen suši in kvalitetna postrežba so nas navdušili. Zagotovo se bomo v Njami sushi še vrnili. Pa dober tek! 

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice