FOTO: Jaka Arbutina
Tanja Žagar je navdušila obiskovalce Europarka.

Europark Maribor bo kmalu obeležil svoj 19. rojstni dan. Prav ob tem posebnem dogodku so pripravili rojstnodnevno dogajanje, ki bo potekalo vse v začetek septembra.

Naslednji teden bo v štajerski prestolnici pokalo od priložnosti za navdihujoče misli. Poleg vseh, ki so rojeni v znamenju device, svoj 19. rojstni dan praznuje tudi največje nakupovalno središče severovzhodne Slovenije. Kot vsako leto so v Europarku ob tej priložnosti pripravili rojstnodnevno dogajanje v družbi znanih Slovencev, ki bo popestrilo zadnje avgustovske in prve septembrske dni.

Tako je včeraj Ribič Pepe priplul po Dravi in z vragolijami navdušil najmlajše ...

Tanja Žagar, torta velikanka in 19-odstotni popust

Danes pa je v svet živahnih ritmov in melodij popeljala energična pevka in tekmovalka v oddaji Zvezde plešejo – Tanja Žagar. K sreči ji ni bilo treba čakati do pet do polnoči, kot opeva v svoji pesmi, saj je na osrednjem prireditvenem prostoru Europarka Maribor nastopila že ob 11. uri.

Ob spremljavi poskočnih plesnih ritmov energične rdečelaske pa so se obiskovalci lahko posladkali še z okusno torto velikanko. Za piko na i pa bo večina prodajaln v Europarku razvajala z rojstnodnevnimi popusti v višini do 19 odstotkov.

FOTO: Jaka Arbutina

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice