Številne oboževalce, predvsem pa oboževalke, je v nakupovalnem središču Europark razveselil Jan Plestenjak, ki je dobro uro podpisoval zgoščenke, delil avtograme in se fotografiral.

Tako imenovani »meet & greet« dogodek je v največje nakupovalno središče v severovzhodni Sloveniji privabil množico obiskovalcev. Eden izmed najbolj priljubljenih slovenskih glasbenikov Jan Plestenjak se je dobro uro družil s svojimi oboževalci.

Plestenjak je z oboževalci med drugim delil, da je zaljubljen v Maribor in da je v štajerski prestolnici celo nameraval kupiti stanovanje.

Predvsem oboževalke so snidenje z Janom najraje ovekovečile s fotografijo, glasbenik pa je delil tudi avtograme in podpisoval zgoščenke. Dogodek je povezovala znana radijka in televizijska voditeljica Natalija Bratkovič

Vsi današnji obiskovalci so lahko sodelovali v kar dveh nagradnih igrah. Potegovali so se lahko za 50 vstopnic za Janov koncert v dvorani Tabor, ki bo 15. februarja, izžrebali pa bodo tudi srečnico, ki ji bo Jan podaril osebni koncert na domu. Srečneži bodo znani v četrtek in bodo objavljeni na družbenem omrežju Facebook Europark Maribor.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice